produse

Maimuță de pluș cu suzetă Philips AVENT Ultra Soft SCF348/12, 0-6 luni, Ortodontică, Fără BPA, Detașabile, Jucăria compatibilă cu toate suzetele Philips AVENT, Ușor de găsit, Greutate redusă,Material moale.

București: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

United Kingdom
Regatul Unit
China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
79,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: SCF348/12
EAN: 8710103897071
Lansat în: Q1 2019
Date brute
G: 0,09kg

Documente oficiale

Descriere



Te ajută pe tine și pe bebelușul tău să găsească suzeta.
Nu mai trebuie să cauți suzetele! Cu jucăria de pluș, acestea sunt ușor de găsit. Bebelușii se vor bucura de confort suplimentar cu fiecare atingere

Bebelușii se vor bucura de confort suplimentar cu fiecare îmbrățișare a animalelor de pluș. Fabricate din material moale, lăbuțele ușoare ale acestora ajută la ținerea suzetelor la locul lor.

Jucăria de pluș este compatibilă cu toate suzetele Philips Avent. Jucăria de pluș este compatibilă cu toate suzetele Philips Avent. Astfel sunt să poți crea produsul potrivit pentru bebeluși.



Alege animăluțul preferat sau colecționează toate cele patru persoane adorabile.
Bebelușilor le va plăcea să se cuibărească lângă oricare dintre cele patru personaje adorabile: girafă, maimuță, elefant sau focă. Jucăriile noastre de pluș sunt un tovarăș simpatic care-l vor liniști pe bebeluș. Iar când bebelușul se relaxează, te poți relaxa și tu.

Se detașează pentru curățarea ușoară . Jucăria de pluș poate fi detașată ușor de suzeta ultra soft și ambele sunt ușor de curățat. Astfel, vei avea siguranță că bebelușul se poate liniști într-un mod sănătos.

Suzeta poate fi curățată și sterilizată separat. Jucăriile de pluș pot fi spălate în mașină de spălat rufe, iar suzetele pot fi curățate în mașină de spălat vase, un sterilizator sau cu apă fiartă. Simte-te bine știind că sunt întotdeauna curate și sigure pentru micuțul tău.



Jucărie moale și drăgălașă cu suzetă ultra soft inclusiv.
Jucărie moale și drăgălașă cu suzetă ultra soft inclusiv. Jucăria este fabricată din silicon flexibil, protejează pielea delicată a bebelușului și este concepută pentru a preveni urmele pe piele.

Disc de protecție moale și flexibil pentru mai mult confort și mai puține urme pe piele. Pentru a proteja pielea delicată, discul nostru de protecție flexibilă și foarte moale se mulează pe forma obrajilor bebelușului. Lasă mai puține semne și iritații, astfel încât bebelușii să se poată liniști într-un mod mai confortabil. *

98% dintre bebeluși acceptă tetinele texturate din silicon *. Bebelușii știu ce le place! Am întrebat mamele cum răspund bebelușii lor la tetina noastră texturată din silicon, iar 98% dintre ele au spus că bebelușii acceptă suzetele ultra soft Philips Avent.



* Conform unui test efectuat în 2016 în SUA care a inclus 112 mămici, 96% au afirmat că discul de protecție provoacă mai puține urme și iritații pe piele. 

* Testele de consum din SUA realizează în anii 2016-2017 arată o medie de acceptare de 98% a tetinei texturate folosind la suzetele noastre ultra soft și ultra air.

* Marca nr. 1 din lume de suzete. 

* Din motive de igienă, înlocuiește tetinele după 4 săptămâni de utilizare. 

* Gama noastră ajută mamele și bebelușii în orice etapă de dezvoltare.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Gama:ultra soft
Include:1 suzetă
Pentru (luni):0-6 luni
Recomandate pentru:Băieți
Tip tetine:Extra ferme
Despre tetine:Catifelate, din silicon
Caracteristici speciale
Ortodontice:Da
Piele sensibilă:Da
Fără BPA:Da
Lavabile în mașina de spălat vase:Da
Sterilizabile:Da
Caracteristici fizice
Culoare primară:Mov-Transparent
Materiale ECO:Suzetele nu conțin:
Ftalați (phthalates)
BPA (Bisphenol A) și BPS (Bisphenol S)
PVC (polyvinylchloride)
BFR (brominated flame retardants)
SVHC (Substances of Very High Concern)
Ambalaj ECO:Cartonul este compus din materiale certificate FSC (Forest Stewardship Council)
Nu conține PVC (polyvinylchloride) sau EPS (expanded polystyrene)

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.