Jucărie de pluș Foca cu Suzetă Ultra Soft Philips Avent SCF348/14, 0-6 luni

COD: SCF348/14
Stoc furnizor

Phlips Avent ultra soft snuggle este o jucărie de pluş cu suzetă ultra soft. Are o greutate redusă, astfel încât bebeluşul o poate ţine aproape pentru a se simţi în siguranţă. Este uşor de găsit şi poate fi detaşată uşor de suzetă pentru curăţare fără efort.

Citeste descrierea completa
107,99 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

Snuggle moale şi drăgălaş cu suzetă ultra soft inclusă. Te ajută pe tine şi pe bebeluşul tău să găsiţi mult mai uşor suzeta

Jucăria de pluş este compatibilă cu toate suzetele Philips Avent. Astfel încât să poţi crea produsul potrivit pentru bebeluş.

Se detaşează pentru curăţare uşoară. Jucăria de pluş poate fi detaşată uşor de suzeta ultra soft şi ambele sunt uşor de curăţat. Jucăriile de pluş pot fi spălate în maşina de spălat rufe, iar suzetele pot fi curăţate în maşina de spălat vase, un sterilizator sau cu apă fiartă.

Materiale. Jucăria este fabricată din silicon flexibil, protejează pielea delicată a bebeluşului şi este concepută pentru a preveni urmele pe piele. Tetina suzetei este texturată din silicon, iar 98 % dintre mamici au spus că bebeluşii acceptă suzetele ultra soft Philips Avent.

Suzata Disc de protecţie moale şi flexibil pentru mai mult confort şi mai puţine urme pe piele. Pentru a proteja pielea delicată, discul nostru de protecţie flexibil şi foarte moale se mulează pe forma obrajilor bebeluşului. Lasă mai puţine semne şi iritaţii, astfel încât bebeluşii să se poată linişti într-un mod mai confortabil.*

*Conform unui test efectuat în 2016 în SUA care a inclus 112 mămici, 96 % au afirmat că discul de protecţie provoacă mai puţine urme şi iritaţii pe piele. 

*Testele de consum din SUA realizare în anii 2016-2017 arată o medie de acceptare de 98 % a tetinei texturate folosite la suzetele noastre ultra soft şi ultra ai .

*Marca nr. 1 din lume de suzete. 

*Din motive de igienă, înlocuieşte tetinele după 4 săptămâni de utilizare. 

*Gama noastră ajută mamele şi bebeluşii în orice etapă de dezvoltare.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului