produse

Sterilizator electric cu abur 4 în 1 Philips Avent SCF286/03

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Turkey
Turcia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SCF286/03
Date brute
G: 2,28kg

Descriere

magNET.ro-este-partener-Philips-AVENT-cani-suzete-tetine-pompe-sisteme-de-monitorizare.jpg
 

Încărcare uşoară, flexibilă.

Sterilizator cu design modular 4 în 1. Cu un design unic şi modular, sterilizatorul îţi permite să cureţi biberoanele şi accesoriile într-un mod flexibil şi să le organizezi uşor. Astfel, încărcarea şi descărcarea sunt foarte comode. De asemenea, ai nevoie de un spaţiu minim în bucătărie. Coşul pentru maşina de spălat inclus menţine articolele mici împreună în maşina de spălat vase şi îţi permite să le transferi pe toate deodată în sterilizator.

Conţinutul rămâne steril până la 24 ore în cazul în care capacul nu este deschis. Sterilizatorul menţine conţinutul său - biberoane, pompe de sân etc. - sterile până la 24 ore în cazul în care capacul nu este deschis.

Design spaţios. Are loc disponibil pentru până la şase biberoane Philips Avent Classic şi Natural de 330 ml/11 oz, pentru sterilizare simultană.

Afişaj integrat care indică progresul. Sterilizatorul dispune de un afişaj integrat care arată progresul ciclului de sterilizare. De asemenea, acesta te anunţă când s-au răcit sticlele şi pot fi scoase în siguranţă.

Sterilizarea cu abur natural distruge 99,9% din germenii dăunători. Sterilizatorul utilizează abur natural pentru a steriliza biberoanele şi alte produse, distrugând 99,9 % din germenii dăunători, fără a utiliza substanţe chimice. Perfect pentru a-ţi oferi liniştea faptului de a şti că toate biberoanele şi celelalte produse sunt sterile.

Ciclu rapid şi funcţie de oprire automata. Ciclul de sterilizare durează numai 6 minute. După acest timp, sterilizatorul se opreşte automat, oferindu-ţi viteză şi siguranţă suplimentare.

Uşor de curăţat şi sterilizare sigură. Cu ajutorul designului nostru deschis, poţi menţine uşor placa de încălzire curată, ceea ce îţi permite să sterilizezi cu abur curat de fiecare dată.

Sterilizează diferite biberoane, pompe de sân şi accesorii. Sterilizatorul poate fi utilizat atât pentru biberoanele cu gât standard, cât şi pentru cele cu gât larg. Poate fi utilizat şi pentru alte produse pentru copii, cum ar fi pompe de sân şi accesorii.

Caracteristici

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.