Sterilizator cu abur pentru microunde Philips Avent SCF281/02

COD: SCF281/02
Stoc furnizor

Fabricat în*:

United Kingdom
Regatul Unit
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Sterilizator cu abur rapid pentru microunde. Sterilizatorul cu abur pentru microunde Philips Avent este o alegere perfectă pentru sterilizarea rapidă şi eficientă, acasă sau în deplasare. Pot fi sterilizate simultan până la 4 biberoane sau produse Philips Avent, 99,9% din germeni fiind eliminaţi în doar 2 minute.

Citeste descrierea completa
169,99 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

magNET.ro este partener Philips AVENT (cani, suzete, tetine, pompe, sisteme de monitorizare)
 

Pentru utilizare acasă sau în deplasări.

Sterilizator cu abur pentru microunde gata în doar 2 minute. Sterilizatorul cu abur pentru microunde poate fi utilizat pentru a steriliza biberoanele şi alte produse în doar 2 minute, distrugând 99,9 % din germeni şi bacterii. Desigur, lungimea exactă a ciclului depinde de puterea cuptorului tău cu microunde. 2 minute la 1200 - 1850 W, 4 minute la 850 - 1100 W, 6 minute la 500 - 800 W.

Distruge 99,9% din germeni şi bacterii. A fost dovedit că sterilizatorul cu abur pentru microunde distruge 99,9 % din germeni şi bacterii. Conţinutul rămâne steril până la 24 ore. Conţinutul rămâne steril până la 24 ore în cazul în care capacul nu este deschis.

Sterilizează biberoane cu gât standard şi cu gât larg. Sterilizatorul sterilizează biberoane cu gât standard şi cu gât larg. Pot fi sterilizate până la 4 biberoane Philips Avent simultan.

Design uşor pentru biberoane sterilizate rapid. Designul uşor şi compact al sterilizatorului facilitează transportul acestuia, oriunde ai merge - în vacanţă, în vizită la rude etc. Acum poţi avea întotdeauna biberoane şi alte produse sterilizate la îndemână.

Pentru majoritatea cuptoarelor cu microunde de pe piaţă. Sterilizatorul cu abur pentru microunde a fost conceput pentru a se potrivi practic în toate cuptoarele cu microunde de pe piaţă, menţinând biberoanele şi alte produse sterile, oriunde te-ai afla.

Cleme de siguranţă care rămân reci, pentru siguranţa capacului. Sterilizatorul cu abur pentru microunde are cleme de siguranţă care rămân reci, pentru a menţine capacul sigur. Acest lucru îţi garantează că poţi îndepărta sterilizatorul în siguranţă din cuptorul cu microunde, menţinând biberoanele şi alte produse sterile, şi prevenind posibilitatea de a suferi arsuri.

Sterilizează pompe, suzete, tacâmuri, precum şi biberoane. Sterilizatorul poate fi utilizat pentru a steriliza pompe de sân, suzete, tacâmuri şi alte produse, precum şi biberoane.

Specificaţii tehnice:

Cutia include: Sterilizator cu abur cu microunde - 1 buc; Cleşti - 1 buc..

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului