Încălzitor biberoane care păstrează nutrienţii Philips Avent SCF356/00

COD: SCF356/00
Bucureşti: Stoc limitat

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Ajută la păstrarea nutrienţilor şi a vitaminelor din lapte. Acest aparat de încălzit biberoane Philips Avent ajută la păstrarea elementelor nutritive şi a vitaminelor din laptele matern, utilizând o tehnologie delicată de încălzire. Un senzor integrat monitorizează şi controlează temperatura laptelui, prevenind supraîncălzirea şi punctele fierbinţi.

Citeste descrierea completa
328,99 Lei -35%
mai ieftin cu 114,00 Lei
214,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

magNET.ro este partener Philips AVENT (cani, suzete, tetine, pompe, sisteme de monitorizare)
 

Încălzire sigură şi delicată fără supraîncălzire.

Tehnologie de încălzire delicată. Acest aparat de încălzit biberoane utilizează tehnologie de încălzire delicată. Aceasta circulă laptele, încălzindu-l delicat şi uniform, şi prevenind punctele fierbinţi. Faptul că nu există puncte fierbinţi înseamnă că poţi avea întotdeauna încredere că bebeluşul tău are parte de lapte la căldura perfectă, în condiţii de siguranţă.

Monitorizare cu senzori pentru a evita supraîncălzirea şi punctele fierbinţi. Senzorul integrat monitorizează şi controlează temperatura laptelui, pentru a garanta o încălzire sigură în orice moment, fără puncte fierbinţi sau supraîncălzire.

Indicator de progres intelligent. Aparatul de încălzit biberoane dispune de un indicator luminos de progres inteligent, pentru a te anunţa într-un mod simplu atunci când laptele este gata.

Funcţii automate de menţinere a căldurii şi de oprire. Aparatul de încălzit biberoane dispune de funcţii automate de menţinere a căldurii şi oprire, pentru a ţine laptele la temperatura potrivită timp de 20 minute înainte de a se opri automat.

Setare de dezgheţare delicată pentru biberoane. Aparatul de încălzit biberoane dispune de o setare comodă de dezgheţare. Mai sigură decât dezgheţarea într-un cuptor cu microunde şi mai comodă decât utilizarea apei, trebuie doar să selectezi setarea pentru a dezgheţa laptele îngheţat sau pentru transformarea mâncării pentru bebeluşi în lichid.

Compatibil cu biberoanele şi recipientele Philips Avent. Încălzitorul termic pentru biberoane este complet compatibil cu toate biberoanele şi recipientele Philips Avent*. Foloseşte-l pentru a încălzi comod biberoanele şi recipientele cu mâncarea pentru bebeluşi.

Încălzeşte laptele la temperatura preferată de copilaşul tău. Sunt prevăzute multiple setări de încălzire, pentru a încălzi laptele la diferite temperaturi finale, în funcţie de preferinţele bebeluşului.

Utilizează-l şi pentru a încălzi mâncarea pentru bebeluşi. Pe lângă biberoane, poţi utiliza aparatul de încălzit biberoane pentru a încălzi şi mâncarea pentru bebeluşi, delicat şi uniform.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului