produse

Aparat de încălzit biberoane rapid Philips Avent SCF355/00

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SCF355/00
Date brute
G: 0,77kg

Descriere

magNET.ro-este-partener-Philips-AVENT-cani-suzete-tetine-pompe-sisteme-de-monitorizare.jpg
 

Îţi încălzeşte laptele rapid şi uniform.

Încălzeşte biberoanele în 3 minute. Aparatul de încălzit biberoane încălzeşte 150ml/5oz de lapte în doar 3 minute*. Încălzeşte rapid şi uniform.

Aparatul de încălzit biberoane încălzeşte rapid şi uniform. Prin circularea continuă a laptelui în timpul încălzirii, se previne şi apariţia punctelor fierbinţi.

Setare de dezgheţare delicată pentru biberoane. Aparatul de încălzit biberoane dispune de o setare de dezgheţare. Mai sigură decât dezgheţarea într-un cuptor cu microunde şi mai comodă decât utilizarea apei, trebuie doar să selectezi setarea pentru a dezgheţa laptele îngheţat sau pentru transformarea mâncării pentru bebeluşi în hrană lichidă.

Utilizează-l şi pentru a încălzi mâncarea pentru bebeluşi. Pe lângă biberoane, poţi utiliza aparatul de încălzit biberoane pentru a încălzi şi mâncarea pentru bebeluşi, delicat şi uniform.

Compatibil cu biberoanele şi recipientele Philips Avent. Încălzitorul termic pentru biberoane este complet compatibil cu toate biberoanele şi recipientele Philips Avent*. Foloseşte-l pentru a încălzi biberoanele şi recipientele cu mâncare pentru bebeluşi.

Uşor de utilizat cu ghidaj de încălzire util. Pur și simplu rotește butonul pentru a porni aparatul de încălzit și pentru a selecta setarea de încălzire. Aparatul de încălzit biberoane dispune de un tabel de referinţă pentru încălzire, pentru a-ţi da seama cu uşurinţă cât timp va dura încălzirea.

Păstrează laptele cald. Laptele şi hrana pentru bebeluşi sunt încălzite într-un ritm lent, sunt păstrate la cald la temperatura potrivită şi sunt pregătite atunci când ai nevoie.

Consum de energie  - 300 W

Tensiune -  220-240 V, 50/60 Hz

Clasă de Securitate - Clasa 1

Dimensiuni produs - 160,4 x 139,9 x 148,55 ( mm)

*În cazul în care =< 150 ml/5 oz de lapte la temperatura de 20 °C/70 °F într-un biberon Philips Avent Classic/Natural de 260 ml/9 oz.

*Pungile cu lapte matern şi biberoanele Philips Avent de 2 oz/60 ml nu pot fi utilizate în acest aparat de încălzit biberoane.

 

Notă

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.