Set de paie flexibile Philips Avent SCF797/00 de schimb, 2 buc

COD: SCF797/00
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 2 Mar. - Miercuri 3 Mar.

Fabricat în*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
33,99 Lei -21%
mai ieftin cu 7,00 Lei
26,99 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

Înlocuieşte uşor paiul atunci când e nevoie.

Potrivit pentru toate cănile cu pai flexibil. Foloseşte setul pentru cănile cu pai flexibil de 10 oz (300 ml). Pentru cănile cu pai de 7 oz (210 ml), scurtează paiul cu 3 cm folosind o foarfecă. Pentru măsurare uşoară, verifică partea laterală a ambalajului.

Partea de jos a paiului este îndoită pentru a bea uşor, până la ultima înghiţitură. Partea de jos a paiului este îndoită, astfel încât paiul să ajungă uşor în lichid şi copilul să poată bea stând într-o poziţie naturală. 

Pai moale din silicon cu supapă etanşă integrate. Paiul moale din silicon este conceput cu o supapă etanşă integrată pentru a preveni murdărirea.

Lavabil în maşina de spălat vase. Paiul de schimb se poate spăla în maşina de spălat vase pentru confort.

Cănile Philips Avent se adaptează etapei de dezvoltare a copilului. A învăţa să bea independent este o etapă esenţială în dezvoltarea copilului. Sprijinim procesul de trecere la etapa de băut independent, ajutând copiii să facă uşor tranziţia de la hrănirea la sân sau cu biberonul la băutul dintr-o cană pentru adulţi. Bazându-se pe sfaturile cadrelor medicale, soluţiile noastre cu tetină de biberon, tetină de formare moale sau dură, pai şi fără tetină se adaptează etapei de dezvoltare a copilului şi îi stimulează abilităţile motorii şi de băut nou dobândite. Soluţiile noastre de cea mai bună calitate sunt dezvoltate pentru a fi igienice şi comode.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

1 review

(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului

1 review-uri

Lazăr Cătălin-Mihai

19/02/21

Cumparator verificat

Produs original, preț bun, promptitudine la livrare, recomand.

1