produse

Recipient stocare lapte Philips-Avent SCF619/00, 180 ml

București: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Vineri 29 Mar. - Luni 1 Apr.

Fabricat in*:

United Kingdom
Regatul Unit
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 39,00 Lei
Diferență: 10,00 Lei
29,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: SCF619/00
Date brute
G: 0,03kg

Descriere

Înainte de prima utilizare şi după fiecare utilizare, dezasamblați toate părțile și spălați-le bine. Recomentăm pentru a steriliza toate componentele un sterilizator Philips AVENT sau prin fierbere timp de 5 minute. Curăţarea componentelor se poate face şi în maşina de spălat vase pe primul raft de sus. Nu se folosesc agenti de curăţare abrazivi, anibacterieni sau foarte concentraţi.

În aceste vase este indicat sa păstrezi lapte matern sau alimente în frigider până la 48 de ore şi în congelator până la 3 luni. Laptele matern nu se recongelează şi nu se adaungă lapte proaspăt peste laptele îngheţat. Notaţi pe cupa de stocare  cu un creion sau un marker data.

Nu așezați cupele de depozitare într-un cuptor fierbinte sau pe orice altă suprafață fierbinte. Gama noastră de cupe de depozitare Philips AVENT poate fi folosită în cuptorul cu microunde. Vă recomandăm să îndepărtați capacul cupelor de stocare Philips AVENT înainte de încălzirea laptelui sau a alimentelor în cuptorul cu microunde.

Compatibilitate. Componentele ale noilor recipiente de stocare Philips AVENT nu sunt compatibile cu componentele vechiiilor recipiente de stocare Philips AVENT. Noile cupe de depozitare Philips AVENT pot fi recunoscute printr-un capac exterior pentru rulare şi sunt compatibile cu pompele de sân Philips AVENT, tetinele Naturale și Classic.

Componentele recipentului de stocare sunt din polipropilenă, fără BPA.

Cupele şi capacele nu se schimbă după un anumit număr de utilizări. Vă recomandăm să inspectați paharele de stocare Philips AVENT înainte de fiecare utilizare privind uzura . Înlocuiți capacele, cupele și adaptoarele la primul semn de deteriorare.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.