produse

Cană cu tetină de formare Philips Avent SCF747/02, 260 ml, peste 12 luni, albastru

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: SCF747/02
EAN: 8710103916130

Descriere

Sorbire fără scurgeri. Cana anti-scurgere Philips Avent fără BPA are o tetină din silicon moale care asigură băutul fără scurgeri. Cu ajutorul mânerelor moi, copilul tău poate învăţa să bea singur. Simplu pentru copilul tău, convenabil pentru tine

Scurgerea în unghi atenuează înclinarea capului. Scurgerea în unghi este concepută pentru a-i ajuta pe copiii mici să soarbă primele înghiţituri, fără a înclina prea mult capul pe spate.

Mânere de trecere cu atingere delicată, pentru mâini mici. Mânerele de trecere ajută copilul să ţină cana şi să bea independent. Aceste mânere au o formă special concepută pentru ca mâinile mici să o prindă cu uşurinţă şi sunt şi cauciucate, pentru o prindere fără alunecare.

Cana este fabricată dintr-un material care nu conţine BPA. Această cană Philips Avent este fabricată dintr-un material care nu conţine BPA.

Compatibilă cu biberoanele şi cănile Philips Avent. Toate biberoanele şi cănile Philips Avent sunt compatibile, mai puţin biberoanele din sticlă şi cănile „Sunt mare”/„Prima mea cană de copil mare”. Poţi combina şi potrivi aşadar piesele pentru a crea cana perfectă, care să se potrivească nevoilor individuale de dezvoltare ale copilului tău.

Toate piesele sunt lavabile în maşina de spălat vase pentru mai mult confort.

Capac igienic, pentru a menţine cana curată în călătorii. Fie că eşti acasă sau în călătorii, capacul igienic de protecţie menţine gura de scurgere mereu curată.

Cutia include:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.