Cană cu tetină de formare Philips Avent SCF746/02, 200 ml, peste 6 luni, albastru

COD: SCF746/02
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 2 Mar. - Miercuri 3 Mar.

Fabricat în*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
45,99 Lei -20%
mai ieftin cu 9,00 Lei
36,99 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

Sorbire fără scurgeri. Cana anti-scurgere Philips Avent fără BPA are o tetină din silicon moale care asigură băutul fără scurgeri. Cu ajutorul mânerelor moi, copilul tău poate învăţa să bea singur. Simplu pentru copilul tău, convenabil pentru tine

Scurgerea în unghi atenuează înclinarea capului. Scurgerea în unghi este concepută pentru a-i ajuta pe copiii mici să soarbă primele înghiţituri, fără a înclina prea mult capul pe spate.

Mânere de trecere cu atingere delicată, pentru mâini mici. Mânerele de trecere ajută copilul să ţină cana şi să bea independent. Aceste mânere au o formă special concepută pentru ca mâinile mici să o prindă cu uşurinţă şi sunt şi cauciucate, pentru o prindere fără alunecare.

Cana este fabricată dintr-un material care nu conţine BPA. Această cană Philips Avent este fabricată dintr-un material care nu conţine BPA.

Compatibilă cu biberoanele şi cănile Philips Avent. Toate biberoanele şi cănile Philips Avent sunt compatibile, mai puţin biberoanele din sticlă şi cănile „Sunt mare”/„Prima mea cană de copil mare”. Poţi combina şi potrivi aşadar piesele pentru a crea cana perfectă, care să se potrivească nevoilor individuale de dezvoltare ale copilului tău.

Toate piesele sunt lavabile în maşina de spălat vase pentru mai mult confort.

Capac igienic, pentru a menţine cana curată în călătorii. Fie că eşti acasă sau în călătorii, capacul igienic de protecţie menţine gura de scurgere mereu curată.

Cutia include:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului