Cană Philips Avent SCF804/03 cu tetină de formare dură, 300 ml, 18+luni, Verde

COD: SCF804/03
Stoc epuizat

Fabricat în*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
46,99 Lei -21%
mai ieftin cu 10,00 Lei
36,99 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

Supapă avansată – băut fără scurgeri. Nu este nimic mai bun decât o aventură. Doar întreabă-i pe cei mici. Iar când sunt în mişcare, această cană anti-curgere te ajută să te asiguri că beau fără să se murdărească. Supapa unică face ca lichidul să curgă doar când copilul bea, astfel încât să nu îţi mai faci griji pentru micile scurgeri sau răsturnarea cănii. Nu ne crede pe cuvânt: 82 % dintre mame sunt de acord că această cană este fără scurgeri*.

Tetină dură ultra-rezistentă la muşcături pentru dinţii în creştere. Tetina My Grippy este ultra-rezistentă la muşcături, facilitând astfel băutul din cana cu tetină pentru cei mici.

Formă curbată şi textură anti-alunecare. Copilul va bea cu încredere şi singur în cel mai scurt timp, datorită acestei căni uşor de apucat. Forma sa curbată şi textura anti-alunecare facilitează prinderea cănii în mânuţele copiilor.

Puţine componente - uşor de asamblat şi curăţat (poate fi spălată în maşina de spălat vase). Cana cu tetină de formare Philips Avent My Grippy este compusă din doar câteva componente, ceea ce o face uşor de asamblat. Este dotată cu un capac igienic, care păstrează tetina curată, iar toate componentele pot fi spălate în maşina de spălat vase, pentru confortul tău.

Fără BPA (0 % BPA). Ca toate cănile noastre anti-curgere pentru copii mici, această cană cu tetină nu conţine BPA/are 0 % BPA.

Compatibilă cu biberoanele şi cănile Philips Avent. Toate biberoanele şi cănile Philips Avent sunt compatibile, mai puţin biberoanele din sticlă şi cănile „Sunt mare”/„Prima mea cană de copil mare”. Poţi combina şi potrivi aşadar piesele pentru a crea cana perfectă, care să se potrivească nevoilor individuale de dezvoltare ale copilului tău.

Cănile Philips Avent se adaptează etapei de dezvoltare a copilului. A învăţa să bea independent este o etapă importantă în dezvoltarea copilului. Încercăm să facem tranziţia de la alăptare sau hrănirea cu biberonul la băutul dintr-o cană anti-curgere cât mai uşoară şi mai confortabilă posibil. Am făcut echipă cu cadre medicale pentru a ne asigura că fiecare biberon şi cană pe care o dezvoltăm stimulează şi susţine dezvoltarea abilităţilor motorii şi de băut. Deci, fie că cel mic foloseşte o tetină de biberon, o tetină de formare moale sau dură, un pai sau bea fără tetină, poţi avea siguranţa că au fost create cu gândul la dezvoltarea copilului. Toate soluţiile noastre de băut sunt de cea mai bună calitate şi, desigur, nu conţin BPA/au 0 % BPA.

*Teste independente de utilizare la domiciliu, realizate în septembrie 2013 în Anglia.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului