produse

Cană Philips Avent SCF796/02 cu pai, 200 ml, 9+ luni, Mov/Albastru

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Vineri 29 Mar. - Luni 1 Apr.

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 50,99 Lei
Diferență: 13,00 Lei
37,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: SCF796/02
EAN: 8710103781912
Date brute
G: 0,13kg

Descriere

Partea de jos a paiului este îndoită pentru a bea uşor, până la ultima înghiţitură. Partea de jos a paiului este îndoită, astfel încât paiul să ajungă uşor în lichid şi copilul să poată bea stând într-o poziţie naturală.

Designul cu supapă etanşă integrată şi capacul rotativ previn scurgerile. Paiul are o supapă etanşă integrată pentru a preveni scurgerile. Capacul rotativ protejează paiul şi previne scurgerile în mişcare.

Puţine componente - uşor de asamblat şi curăţat (poate fi spălată în maşina de spălat vase). Cana cu pai flexibil Philips Avent poate fi asamblată şi dezasamblată uşor. Pentru confortul tău, toate componentele pot fi spălate în maşina de spălat vase.

Compatibilă cu biberoanele şi cănile Philips Avent. Toate biberoanele şi cănile Philips Avent sunt compatibile, mai puţin biberoanele din sticlă şi cănile „Sunt mare”. Poţi combina şi potrivi aşadar piesele pentru a crea cana perfectă, care să se potrivească nevoilor individuale de dezvoltare ale copilului tău.

Dezvoltare orală sănătoasă. Cana cu pai flexibil Philips Avent permite dezvoltarea orală sănătoasă şi dezvoltă muşchii bucali, întărind muşcătura.* Dezvoltată în colaborare cu experţi pentru a crea cea mai bună cană cu pai a noastră.*

Cănile Philips Avent se adaptează etapei de dezvoltare a copilului. A învăţa să bea independent este o etapă esenţială în dezvoltarea copilului. Sprijinim procesul de trecere la etapa de băut independent, ajutând copiii să facă uşor tranziţia de la hrănirea la sân sau cu biberonul la băutul dintr-o cană pentru adulţi. Bazându-se pe sfaturile cadrelor medicale, soluţiile noastre cu tetină de biberon, tetină de formare moale sau dură, pai şi fără tetină se adaptează etapei de dezvoltare a copilului şi îi stimulează abilităţile motorii şi de băut nou dobândite. Soluţiile noastre de cea mai bună calitate sunt dezvoltate pentru a fi igienice şi comode.

Mânere ergonomice şi pai moale: ideale pentru copiii mici. Mânerele integrate ale cănii sunt proiectate ergonomic, permiţând mâinilor mici să ţină uşor cana. Paiul moale şi flexibil este delicat cu gingiile, în timp ce designul mic şi uşor al cănii este ideal pentru copiii ce beau prima dată cu paiul.

*90% din 200 de stomatologi pediatri americani chestionaţi sunt de acord că designul cănii noastre cu pai permite dezvoltarea orală sănătoasă. 89% sunt de acord că băutul cu paiul exersează muşchii bucali, întărind muşcătura (cercetare onl. ind., SUA, apr. 2016). Dezvoltată în colaborare cu logopezi pediatri, stomatologi, specialişti în ergonomie şi moaşe.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.