produse

Cană Philips Avent SCF782/00 [Gama"Sunt mare"], 260 ml, 9+ luni, Verde / Roşu

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: SCF782/00
Date brute
G: 0,11kg

Descriere

Cana ideală de tranziţie pentru copiii mici în creştere. Ajută copilul să înceapă să bea ca un adult. 

Copilul bea de pe toată marginea, exact ca dintr-o cană pentru adulți. Această cană fără tetină permite copilului să bea de pe toată marginea, ca dintr-o cană pentru adulţi.

Permite dezvoltarea orală sănătoasă*. Designul acestei căni fără tetină permite creşterea sănătoasă a dinţilor.

Tehnologie activată de buze. Această cană fără tetină dispune de o supapă unică activată de buze, care permite curgerea lichidului din cană doar când copilul apasă cu buzele pe gura cănii. Între înghiţituri, supapa se închide automat, aşa că nu trebuie să te îngrijoreze scurgerile sau murdăria.

Mânerele oferă copilului opţiuni de prindere. Cana are mânere integrate, oferind copilului posibilitatea să o ţină de recipient sau de mânerele uşor de apucat.

Capac igienic de protecţie pentru a păstra cana curate. Păstrează cana curată acasă şi în deplasare.

Cana este fabricată dintr-un material care nu conţine BPA. Această cană Philips Avent este fabricată dintr-un material care nu conţine BPA.

Lavabil în maşina de spălat vase. Piesele acestei căni pot fi spălate comod în maşina de spălat vase. Dezasamblează cana şi lasă curăţarea în grija maşinii de spălat vase sau spal-o de mână cu apă şi detergent de vase.

Cănile noastre se adaptează etapei de dezvoltare a copilului. Sprijinim procesul de trecere la etapa de băut independent, ajutând copiii să facă uşor tranziţia de la hrănirea la sân sau cu biberonul la băutul dintr-o cană pentru adulţi. Bazându-se pe sfaturile cadrelor medicale, soluţiile noastre cu tetină de biberon, tetină de formare moale sau dură, pai şi fără tetină se adaptează etapei de dezvoltare a copilului şi îi stimulează abilităţile motorii şi de băut nou dobândite.

Dimensiune cană: 114 mm (L) x 77 mm (l) x 113 mm (h)

Cutia include:

*77 % dintre stomatologii pediatri chestionaţi sunt de acord că această cană permite dezvoltarea orală sănătoasă (cercetare online independentă, S.U.A., aprilie 2016).

*72 % dintre stomatologii pediatri chestionaţi ar recomanda tehnologia activată de buze (cercetare online independentă, S.U.A., aprilie 2016).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.