Cană Philips Avent SCF755/00 cu tetină de formare, 18+ luni, 340 ml

COD: SCF755/00
Stoc epuizat

Sorbire fără scurgeri. Noua cană cu tetină de formare Philips AVENT fără BPA este prevăzută cu o supapă cu brevetul în aşteptare care împiedică lichidul să curgă. Gura de scurgere rezistentă la muşcătură şi mânerele moi ajută copilul să o folosească mai uşor. Uşor pentru copil, confortabil pentru tine.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Descriere

Scurgerea în unghi atenuează înclinarea capului. Scurgerea în unghi este concepută pentru a-i ajuta pe copiii mici să soarbă primele înghiţituri, fără a înclina prea mult capul pe spate.

Mânere de trecere cu atingere delicată, pentru mâini mici. Mânerele de trecere ajută copilul să ţină cana şi să bea independent. Aceste mânere au o formă special concepută pentru ca mâinile mici să o prindă cu uşurinţă şi sunt şi cauciucate, pentru o prindere fără alunecare.

Cana este fabricată dintr-un material care nu conţine BPA. Această cană Philips Avent este fabricată dintr-un material care nu conţine BPA.

Compatibilă cu biberoanele şi cănile Philips Avent. Toate biberoanele şi cănile Philips Avent sunt compatibile, mai puţin biberoanele din sticlă şi cănile „Sunt mare”/„Prima mea cană de copil mare”. Poţi combina şi potrivi aşadar piesele pentru a crea cana perfectă, care să se potrivească nevoilor individuale de dezvoltare ale copilului tău.

Toate piesele sunt lavabile în maşina de spălat vase pentru mai mult confort.

Fără scurgeri! Mamele confirmă acest lucru. Gata cu murdăria! Noua supapă te asigură că apa se scurge numai atunci când copilul bea din cană.

Transformare uşoară în cană cu debit liber. Pur şi simplu scoate supapa şi cana cu gură de scurgere devine cană cu debit liber.

Capac igienic, pentru a menţine cana curată în călătorii. Fie că eşti acasă sau în călătorii, capacul igienic de protecţie menţine gura de scurgere mereu curată.

Cutia include:

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului