produse

Biberon Philips AVENT Natural SCF033/17, 0-12luni, 260ml, Tetină mare din silicon cu debit lent, design spiralat și petale de confort, Sistem anti-colici, Gât larg, Curățare ușoară, Ergonomic

COD: SCF033/17
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Miercuri 23 Iun. - Joi 24 Iun.

Fabricat în*:

United Kingdom
Regatul Unit
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
48,99 Lei -18%
mai ieftin cu 9,00 Lei
39,99 Lei
(pret cu TVA inclus)

Documente oficiale

Manualul utilizatorului Philips AVENT SCF033-17 (lb. română.pag.2)07 iunie 20213,61MB

DescriereUșor de combinat cu alăptarea. 
Începere naturală a alăptării
 
Începere naturală a hrănirii datorită tetinei ce imită forma mamelonului. Tetina mare care imită forma sânului permite o începere naturală a hrănirii similare cu alăptarea și facilitatea combinației alăptării cu hrănirea cu biberonul.
 
Tetină ultramoale concepută pentru a imita sânul la atingere. Tetina are o textură ultramoale, concepută pentru a imita sânul la atingere.
 
Design spiralat flexibil combinat cu petala de confort. Design spiralat flexibil, combinat cu petalele noastre unice de confort pentru a crea o tetină flexibilă, care permite o hrănire mai naturală, fără aplicații tetinei.
 

Supapă anti-colici concepută pentru reducerea colicilor și a disconfortului. Supapa anti-colici concepută pentru a împiedica pătrunderea aerului în burtica bebelușului, pentru a reduce colicile și disconfortul.
 
 
Sunt disponibile tetine cu diferite debite. Gama Philips Avent Natural oferă diferite niveluri de flexibilitate a tetinei și debite pentru fiecare etapă de dezvoltare a copilului.
 
Formă ergonomică pentru confort maxim. Datorită formei unice, biberonul este ușor de ținut și de prins în mâini în orice direcție, pentru confort maxim, clar și pentru mânuirea bebelușului.
 
Simplu de utilizare și curățat, asamblare rapidă și ușoară. Gâtul larg al biberonului facilitează umplerea și curățarea. Numai câteva piese pentru o asamblare rapidă și simplă.
 
Compatibil cu gama Philips Avent Natural. Combină și potrivește piese ale pompelor de sân, biberoanelor și cănilor noștri și creează un produs potrivit pentru tine, oricând ai nevoie!
 
Acest biberon nu conține BPA *  Biberonul Philips Avent Natural este confecționat din materiale fără BPA * (polipropilenă).

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)