produse

Biberon Philips Avent SCF810/14 cu dispozitiv anticolici AirFree™, 125 ml

Stoc epuizat

Fabricat in*:

United Kingdom
Regatul Unit
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: SCF810/14
EAN: 8710103852643
Date brute
G: 0,09kg

Descriere

Ţine laptele în interior şi aerul afară, pentru hrănire uşoară în poziţie vertical. Tetina rămâne plină cu lapte, chiar şi când biberonul este orizontal, astfel încât copilul să bea într-o poziţie mult mai naturală, verticală. Acest lucru poate ajuta la reducerea refluxului şi poate îmbunătăţi digestia, făcând ora mesei mai confortabilă pentru tine şi pentru cel mic.

Tetina rămâne plină cu lapte, nu cu aer. Dispozitivul anticolici AirFree™ trage aerul din tetină, astfel încât copilul înghite mai puţin aer atunci când bea. Acest lucru poate ajuta la reducerea problemelor alimentare comune, precum colicile, refluxul şi gazele.

Sistem anticolici dovedit pentru reducerea colicilor şi a agitaţiei*. Studiile clinice au arătat că biberonul Philips Avent reduce colicile şi agitaţia*. Cum? Supapa din tetină previne crearea de vid pe măsură ce copilul bea, permiţând o hrănire neîntreruptă. Acest lucru poate ajuta la reducerea colicilor, a gazelor, a regurgitaţiei şi a râgâitului.

Uşor de curăţat şi asamblat, deoarece AirFree™ este format dintr-o singură bucată. Dispozitivul anticolici AirFree™ poate fi uşor asamblat pe orice biberon anticolici şi Classic+ Philips Avent. Şi curăţarea este o joacă de copii, datorită sticlei cu gât larg şi numărului redus de piese de curăţat.

Uşor de utilizat. Pentru a începe, umple biberonul cu lapte, aşază dispozitivul anticolici AirFree™ pe margine şi înşurubează tetina. Înclină biberonul o dată pentru a umple tetina şi gata. Atunci când hrăneşti copilul, asigură-te că AirFree™ rămâne în partea de sus. Tetina va rămâne plină cu lapte, chiar şi când este în plan orizontal, pentru o hrănire mai uşoară în poziţie verticală.

Utilizează biberonul cu sau fără dispozitivul anticolici AirFree™. Poţi utiliza biberonul anticolici Philips Avent cu sau fără dispozitivul AirFree™. AirFree™ este compatibil cu biberoanele noastre Philips Avent anticolici şi Classic+ de 4 oz/125 ml, de 9 oz/260 ml şi de 11 oz/330 ml.

Forma tetinei a fost concepută pentru prindere sigură. Forma tetinei permite o prindere sigură, iar textura striată ajută la prevenirea aplatizării acesteia, pentru hrănire neîntreruptă, confortabilă.

Debite diferite ale tetinelor disponibile. Pe măsură ce copilul creşte, nevoile lui alimentare se schimbă. Alege o tetină cu un debit potrivit pentru dezvoltarea sa. Biberoanele anticolici şi Classic+ Philips Avent pot fi utilizate cu sau fără dispozitivul AirFree™, dar trebuie folosite numai cu tetine anticolici şi Classic+ Philips Avent.

Combină cu alte produse Philips Avent. Am conceput gama biberoanelor anticolici astfel încât piesele superioare şi inferioare să se poată combina uşor. În acest fel poţi progresa uşor de la biberon la cană de tranziţie şi apoi la cană anti-curgere, cu mai puţine piese.

*Biberonul cu dispozitiv anticolici AirFree™ este conceput să îţi ajute copilul să înghită mai puţin aer. Tetina rămâne plină de lapte, chiar şi pe orizontală, pentru hrănire în poziţie verticală. Reducerea cantităţii de aer ingerate de copil poate ajuta la diminuarea problemelor frecvente de hrănire, cum ar fi colicile, gazele intestinale şi refluxul.

*La vârsta de 2 săptămâni, bebeluşii hrăniţi cu un biberon Philips Avent au prezentat mai puţini colici în comparaţie cu cei hrăniţi cu un biberon obişnuit şi semnificativ mai puţină agitaţie în timpul nopţii comparativ cu bebeluşii hrăniţi cu alt biberon de top.

*Ce sunt colicile şi cum afectează bebeluşii? Colicile sunt provocate de aerul înghiţit în timpul hrănirii, ceea ce măreşte disconfortul în sistemul digestiv al bebeluşului. Printre simptome se numără plânsul, agitaţia, gazele intestinale şi regurgitaţia.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.