produse

Biberon Philips Avent SCF035/17 [Gama Natural], 260 ml , tetina cu debit lent, 1+ luni, Bleu

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

United Kingdom
Regatul Unit
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
44,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: SCF035/17
EAN: 8710103876021
Date brute
G: 0,11kg

Descriere



Începere naturală a hrănirii datorită tetinei ce imită forma mamelonului.
Tetina mare care imită forma sânului permite o începere naturală a hrănirii similară cu alăptarea şi facilitează combinarea alăptării cu hrănirea cu biberonul.

Tetină ultramoale concepută pentru a imita sânul la atingere. Tetina are o textură ultramoale, concepută pentru a imita sânul la atingere.

Design spiralat flexibil combinat cu petale de confort. Design spiralat flexibil, combinat cu petalele noastre unice de confort pentru a crea o tetină flexibilă, care permite o hrănire mai naturală, fără aplatizarea tetinei.

Supapă anti-colici concepută pentru reducerea colicilor şi a disconfortului. Supapa anti-colici concepută pentru a împiedica pătrunderea aerului în burtica bebeluşului, pentru a reduce colicile şi disconfortul.

Sunt disponibile tetine cu diferite debite. Gama Philips Avent Natural oferă diferite niveluri de flexibilitate a tetinei şi debite pentru fiecare etapă de dezvoltare a copilului.



Formă ergonomică pentru confort maxim. Datorită formei unice, biberonul este uşor de ţinut şi de prins în mâini în orice direcţie, pentru confort maxim, chiar şi pentru mânuţele bebeluşului.

Simplu de utilizat şi curăţat, asamblare rapidă şi uşoară. Gâtul larg al biberonului facilitează umplerea şi curăţarea. Numai câteva piese pentru o asamblare rapidă şi simplă.

Compatibil cu gama Philips Avent Natural. Combină şi potriveşte piese ale pompelor de sân, biberoanelor şi cănilor noastre şi creează un produs potrivit pentru tine, oricând ai nevoie! 

Biberonul Philips Avent Natural este confecţionat din materiale fără BPA*. (polipropilenă). Capacitate 260 ml. *0 % BPA, ca urmare a reglementării UE 10/2011.

Specificaţii tehnice:
*Material Tetină: silicon / fără BPA*
*Material Biberon: polipropilenă / fără BPA*
*Utilizarea biberonului: uşor de ţinut / uşor de asamblat / uşor de curăţat
*Etape de dezvoltare: 0-12 luni
*Design biberon: formă ergonomică / gât larg
*Tetină ultramoale flexibilă cu petale de confort unice / supapă anti-colici.
*Ce sunt colicile şi cum afectează bebeluşii? Colicile sunt provocate de aerul înghiţit în timpul hrănirii, ceea ce măreşte disconfortul în sistemul digestiv al bebeluşului. Printre simptome se numără plânsul şi agitaţia.


Echipa magNet: Face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.