Biberon Philips Avent SCF035/17 [Gama Natural], 260 ml , tetina cu debit lent, 1+ luni, Bleu

COD: SCF035/17
Stoc epuizat

Biberonul nostru Natural are o tetină ultra-moale care este mai asemănătoare sânului. Tetina mare care imită forma sânului, cu design spiralat flexibil şi petale de confort, permite începerea naturală a hrănirii şi facilitează combinarea alăptării cu hrănirea cu biberonul.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Descriere

Tetina. Tetina mare care imită forma sânului promovează o începere naturală a hrănirii similară cu alăptarea şi facilitează combinarea alăptării cu hrănirea cu biberonul. Tetina are o textură ultramoale, concepută pentru a imita sânul la atingere. Design spiralat flexibil, combinat cu petalele noastre unice de confort pentru a crea o tetină flexibilă, care permite o hrănire mai naturală, fără aplatizarea tetinei. Confectionată din silicon fără BPA.

Tetină cu debit lent. Orificiul de dimensiuni mai mici oferă un debit mai controlat pentru bebeluşii care beau mai lent.

Supapă anti-colici concepută pentru reducerea colicilor şi a disconfortului. Supapa anti-colici este concepută pentru a împiedica pătrunderea aerului în burtica bebeluşului, pentru a reduce colicile şi disconfortul.

Recipient biberon. Datorită formei unice, biberonul este uşor de ţinut şi de prins în mâini în orice direcţie, pentru confort maxim, chiar şi pentru mânuţele bebeluşului. Gâtul larg al biberonului facilitează umplerea şi curăţarea. Numai câteva piese pentru o asamblare rapidă şi simplă.

Biberonul Philips Avent Natural este confecţionat din materiale fără BPA*. (polipropilenă). Capacitate 260 ml.

Compatibil cu gama Philips Avent Natural. Combină şi potriveşte piese ale pompelor de sân, biberoanelor şi cănilor noastre şi creează un produs potrivit pentru tine, oricând ai nevoie! Gama Philips Avent Natural oferă diferite niveluri de flexibilitate a tetinei şi debite pentru fiecare etapă de dezvoltare a copilului.

*0 % BPA, ca urmare a reglementării UE 10/2011.

*Ce sunt colicile şi cum afectează bebeluşii? Colicile sunt provocate de aerul înghiţit în timpul hrănirii, ceea ce măreşte disconfortul în sistemul digestiv al bebeluşului. Printre simptome se numără plânsul şi agitaţia.

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului