Biberon Philips-Avent SCF032/17 [Gama Natural], 125 ml, cu tetina debit lent, Bleu, 0+ luni

COD: SCF032/17
Stoc furnizor

Noul nostru biberon cu tetina ce imită forma sânului, cu design spiralat flexibil şi petale de confort, permite începerea naturală a hrănirii şi facilitează combinarea alăptării cu hrănirea cu biberonul.

Citeste descrierea completa
48,99 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

Îmbină hrănirea la sân cu hrănirea de la biberon. Tetina mare ce imită forma mamelonului face posibilă hrănirea similară cu alăptarea şi facilitează capacitatea bebeluşului tău de a combina alăptarea cu hrănirea de la biberon. Design spiralat flexibil, combinat cu petalele noastre unice de confort pentru a crea o tetină flexibilă, care permite o hrănire mai naturală, fără aplatizarea tetinei. Bebeluşul tău se va bucura de o hrănire mai confortabilă şi mai satisfăcătoare.

Supapă anti-colici. Supapa anti-colici concepută pentru a împiedica pătrunderea aerului în burtica bebeluşului, pentru a reduce colicile şi disconfortul.

Formă ergonomică pentru confort maxim. Datorită formei unice, biberonul este uşor de ţinut şi de strâns în orice direcţie, pentru confort maxim, chiar şi pentru mânuţele bebeluşului tău.

Compatibil cu gama Philips Avent Natural. Noul biberon Philips Avent Natural este compatibil cu gama Philips Avent, cu excepţia biberoanelor şi a mânerelor de ceşti Classic. Te sfătuim să utilizezi biberoanele Natural exclusiv cu tetinele Natural.

Simplu de utilizat şi curăţat, asamblare rapidă şi uşoară. Datorită formei unice, biberonul este uşor de ţinut şi de prins în mâini în orice direcţie, pentru confort maxim, chiar şi pentru mânuţele bebeluşului. Gâtul larg al biberonului facilitează umplerea şi curăţarea. Numai câteva piese pentru o asamblare rapidă şi simplă.

Caracteristici:

*0 % BPA, ca urmare a reglementării UE 10/2011. 

*Ce sunt colicile şi cum afectează bebeluşii? Colicile sunt provocate de aerul înghiţit în timpul hrănirii, ceea ce măreşte disconfortul în sistemul digestiv al bebeluşului. Printre simptome se numără plânsul şi agitaţia.

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului