produse

Dozator automat pentru săpun spumă Svavo PL-151056 1000 ml

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 23 Apr. - Miercuri 24 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
499,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: PL-151056

Descriere

Este ideal atât pentru zone rezidențiale cât și pentru spații cu trafic intens: aeroporturi, spitale, școli, universități, instituții publice, etc.

Aceeasi eficiență, costuri la jumătate! Nu este nevoie să atingeți nimic, aparatul transformă săpunul lichid în spumă. Această spumă este eficientă, curăță foarte bine, iar aparatul vă ajută să economisiți bani pentru că veți alimenta rezervorul cu 1/2 săpun lichid și 1/2 apă.

Este o reală plăcere să te speli cu spumă bogată. Copii vor fi mereu încântați și vor dori să se spele mai des pe maini. Treceți mâna pe sub senzorul aparatului iar acesta va distribui spuma în palma dumneavoastră. Senzorii sunt foarte sensibili și aveți posibilitatea de a regla cantitatea de spumă pe care aparatul o va distribui.

Foarte ușor de instalat și operat. Trebuie doar să umpleți rezervorul cu o soluție de 1/2 sapun lichid și 1/2 apă, atunci când acesta se golește și să schimbați periodic bateriile aparatului, atunci când acesta vă avertizează.

Caracterisitici:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.