produse

Uscător de păr ROWENTA Volumizer CV6130F0, 1800W, 3D Volume Booster, jet de aer rece, generator de ioni, culoare: alb/argintiu

București: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 229,99 Lei
Diferență: 50,00 Lei
179,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: ROWENTA România
COD: CV6130F0
EAN: 3121040083574
Date brute
G: 1,12kg
L: 22,00cm
l: 10,00cm
Î:28,50cm

Documente oficiale

Descriere

●Uscătorul de păr Rowenta Volumizer este aparatul ideal pentru a da volum coafurii tale ce va atrage toate privirile .
●Bucură-te de triplul efect al sistemului 3D Volume Booster: Tehnologia Hybrid pentru un flux de aer mai mare cu până la 40%* ce ridică firele de păr de la rădăcini, concentratorul de 8 mm pentru a da forma dorită și difuzorul pentru volum.
●Descoperă uscătorul de păr, cu funcții avansate, pentru o coafură perfectă de fiecare dată. Sistemul 3D Volume Booster dispune de Tehnologia Hybrid ce oferă la un loc beneficiile motoarelor DC și AC, pentru un flux de aer cu până la 40% mai mare*.
●Concentratorul de 8 mm te va ajuta să dai forma dorită coafurii tale în timp ce o usuci, iar difuzorul va da volum natural părului tău.
●Rezultatul este o coafură perfect uscată, plină de volum ce va întoarce privirile de peste tot.
●Puterea de uscare de 2400 Effiwatts asigură performanțe eficiente, în timp ce funcția Advanced Care și generatorul de ioni îți vor lăsa părul moale, ușor de coafat și plin de strălucire.
●Designul premium, compact și cu greutate ușoară completează pachetul ideal pentru un uscător de păr eficient ce garantează rezultate perfecte în fiecare zi.




Caracteristici esențiale:
-3D Volume Booster.
Descoperă acțiunea triplă de uscare a părului: flux de aer robust ce ridică firele de păr de la rădăcina, concentrator de 8 mm pentru a da forma dorită coafurii și difuzor pentru volum natural.
-Uscare de la rădăcini.
Tehnologia Hybrid oferă beneficiile motoarelor DC si AC la un loc pentru un flux de aer performant, ce ridică firele de păr de la rădăcini pentru a le reda volumul.
-Dă un plus de volum părului tău.
Difuzorul oferă un plus de volum părului tău și bucură-te de o coafură perfectă ce va întoarce privirile tuturor.
-Dă forma dorită coafurii tale.
În combinație cu o perie pentru păr, concentratorul de 8 mm oferă un flux de aer precis ce este ideal pentru a da forma dorită coafurii tale și volum de la rădăcini.
-Strălucire și îngrijire.
Treptele optime de temperatură te vor ajuta să păstrezi nivelul de umiditate naturală a părului, iar generatorul de ioni reduce efectul de electrizare al părului, lăsându-l moale, ușor de coafat și plin de strălucire.
-Design excepțional.
Descoperă uscătorul de păr compact, cu greutate redusă, ce oferă o experiență unică în utilizare și sesiuni de uscare silențioase.
-Produs reparabil timp de 10 ani.
•Conceput pentru a fi ușor de reparat.
•Livrare rapidă și costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani.
•6.500 de centre de service la nivel mondial.



Specificații:
 

•Putere: 1800 W.
•Trepte viteză: 2.
•Tip utilizare: uz caznic.
•Trepte temperatură: 3.
•Tip: clasic.
•Zonă corporală: păr.
•Funcții:
compact,
grilaj detașsabil,
inel de agățare,
generator de ioni,
difuzor,
jet de aer rece,
funcție eco.
 
•Accesorii incluse:
1 x difuzor,
1 x concentrator,
 
•Material înveliș: plastic,
•Conținut pachet:
1 x uscător de păr,
accesorii.
 
•Lungime cablu: 1.8 m.
•Culoare:  alb / argintiu.




Scurtă istorie:Rowenta este unul dintre cele mai îndrăgite branduri germane tradiționale, de dispozitive pentru îngrijirea părului și de aparate de ras/bărbierit. Calitatea excepțională îi asigură clienți fideli, încă din anul 1909. Rowenta și-a propus, de la bun început, să le facă oamenilor viața mai frumoasă, prin soluții inteligente, cu rezultate perfecte chiar și în cazul unei folosiri îndelungate a produsului. Progresele tehnologice inegalabile și designul practic și sofisticat au fost dintotdeauna atributele comune produselor Rowenta. Placa de îndreptat părul, ondulatorul, uscătorul de păr, epilatorul sau aparatul de ras Rowenta reprezintă doar o parte dintre produsele datorită cărora îngrijirea zilnică a corpului și a părului nostru devine mai ușoară și mai plăcută. Portofoliul brandului reflectă atribute cum ar fi calitatea, durabilitatea, designul sofisticat și accentul pe ecologie. Aceste proprietăți fac ca produsele Rowenta să creeze o impresie deosebit de favorabilă, chiar și pentru cei mai exigenți consumatori.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.