produse

Uscător de păr ROWENTA Ultimate Experience Scalp Care CV9240F0, 2200W, tehnologie Ionic Booster, 2 trepte de viteză, 3 trepte de temperatură, funcții: ionizare, aer rece, Alb

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Miercuri 17 Apr. - Joi 18 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 874,99 Lei
Diferență: 275,00 Lei
599,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: ROWENTA România
Tip: Free Pickup & Return
COD: CV9240F0
EAN: 3121040081440
Lansat în: Q2 2021
Date brute
G: 1,75kg
L: 33,00cm
l: 27,70cm
Î:10,80cm

Documente oficiale

Descriere


•Uscătorul de păr rowenta ultimate experience scalp care: începe îngrijirea părului tău de la rădăcini păr mai sănătos, uscare excepțională și masaj delicat al scalpului, toate acestea sunt oferite de uscătorul de păr Rowenta Ultimate Experience Scalp Care.

•Oferă părului tău atenția și grija pe care o merita: accesoriul oferă o îngrijire sporită părului tău datorită piciorușelor mobile ce îmbunătățesc circulația sângelui pentru a-ți păstra părul sănătos, în timp ce vibrația ridică firele de la rădăcină pentru un plus de volum.

•Designul inteligent și performanțele de top vin în completarea caracteristicilor produsului: puterea de 2200 W a motorului fără perii asigură rezultate perfecte de fiecare dată, designul compact, pliabil, oferă confort sporit în utilizare, fie că ești acasă sau în călătorie.

CV9240F0-00.jpg

•Funcția Advanced Care, împreună cu Tehnologia Ionic Booster formează echipa perfectă pentru ca tu să poți obține un păr sănătos, moale și plin de strălucire.

•Începe îngrijirea părului tău de la rădăcini, oferă părului tău atenția și grija pe care o merita cu uscătorul Rowenta Ultimate Experience Scalp Care ce oferă performanțe înalte împreună cu beneficiile unui masaj capilar.

•Du rutina ta zilnică de înfrumusețare la un cu totul alt nivel datorită accesoriului cu piciorușe mobile ce facilitează oxigenarea scalpului pentru un păr puternic, în timp ce vibrația lentă ridică firele de păr tocmai de la rădăcină pentru un plus de volum.
 



Caracteristici esențiale:
-Păr puternic. Piciorușele mobile ale accesoriului Active Scalp Revitalizer facilitează circulația sângelui pentru o oxigenare îmbunătățită a scalpului și un păr sănător și puternic de la rădăcini.
-Volum. Obține un plus de volum datorită vibrațiilor și mișcărilor fine ale piciorușelor mobile ale accesoriului ce ridică firele de păr de la rădăcini.
-Rexalare și îngrijire personală. Rutina ta zilnică de înfrumusețare nu va mai fi niciodată la fel datorită accesoriului 2 în 1 ce masează în timp ce usucă pentru un moment de relaxare totală și îngrijire simultan.
-Uscare de mare eficiență. Tehnologia avansată a motorului de 2200 W asigură sesiuni de uscare rapide și stilizare eficientă pentru rezultate profesionale în confortul locuinței tale.
-Stilizare profesională. Posibilități nelimitate de stilizare pentru toate tipurile de păr datorită duzei de 7 mm pentru o coafuri dreaptă și cea de 11 mm pentru onduleuri perfecte.
-Strălucire și îngrijire. Funcția Advance Care oferă un păr sănătos și strălucitor, în timp ce Tehnologia Ionic Booster reduce efectul de electrizare a părului lăsându-l moale și plin de strălucire.
-Funcții avansate. Obține control absolut asupra sesiunilor de stilizare datorită celor 6 setări - 3 pentru temperatură și 2 pentru viteză - pentru a adapta fluxul de aer confort tipului tău de păr.
-Compact și ergonomic. Bucură-te de confort sporit și ușuriță în utilizare datorită uscătorului compact și ergonomic, ce poate fi pliat și ce oferă o rutină zilnică de îngrijire confortabilă și plăcută.

CV9240F0-01.jpg


Specificații:
•Putere: 2200 W.
•Tensiune alimentare: 220 V.
•Trepte de viteză: 2.
•Trepte temperatură: 3.
•Zona corporală: păr.
•Tip: clasic.
•Tip utilizare: uz casnic.
•Funcții: pliabil; ionizare; aer rece.
•Accesorii incluse: difuzor; concentrator.
•Conținut pachet: 1 x uscător de păr; 1 x difuzor; 2 x concentrator de aer.
•Lungime cablu: 1.8m.
•Culoare: alb.

CV9240F0-02.jpg

 

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.