produse

Uscător de păr ROWENTA Ultimate Experience Maestria CV9920F0, 1680~2000W (3 trepte), C1.8m, Nano-motor fără perii, Până la 170km/h, Concentrator 5mm și 9mm, Difuzor, Cold Shot, Air-to-Care, Smart Memory

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: ROWENTA România
COD: CV9920F0
EAN: 3121040082867
Lansat în: Q3 2021
Date brute
G: 1,45kg
L: 30,60cm
l: 27,60cm
Î:9,80cm

Documente oficiale

Descriere



•Excelează în arta stilizării părului, uscătorul de păr Rowenta Ultimate Experience Maestria îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru a duce coafura ta la următorul nivel datorită tehnologiei avansate și funcțiilor inteligente.


Uscătorul beneficiază de un Nano-motor fără perii ce oferă un debit mare de aer, în timp ce concentratorul de 5 mm produce un flux de aer concentrat pentru stilizare fără efort.

Designul cu greutate redusă promit confort sporit în utilizare, iar Tehnologia avansată Air-To-Care oferă un plus de strălucire părului.

•Cu o calitate premium și performanțe fără compromisuri zi după zi, uscătorul Rowenta Ultimate Experience Maestria a fost proiectat special pentru a te ajuta să perfecționezi arta stilizării părului.

Nano-motorul fără perii cu debit mare de aer, împreună cu un concentrator subțire de 5 mm, garantează un flux de aer concentrat pentru ca tu să obții rezultate perfecte de fiecare dată.

•Confecționat din materiale ușoare și cu un design elegant, uscătorul oferă un plus de confort în utilizare.

•Tehnologia Rowenta Air-To-Care aduce un plus de strălucire de până la 93%* părului tău datorită ionilor pozitivi și negativi.


•Măestria vine la pachet cu un set complet de accesorii: 3 accesorii versatile pentru orice tip de coafură, 9 combinații de temperatură/viteză ușor de utilizat, o grilă detașabilă pentru curățare ușoară și un jet de aer rece pentru finisare perfectă.



Caracteristici esențiale:
-Uscare excelentă, combinația dintre Nano-motorul fără perii cu debit mare de aer și concentratorul subțire de 5 mm îți va pune la dispoziție posibilități nelimitate de stilizare.
-Design modern și ușor, performanțe fără compromisuri într-un design cu greutate redusă - la numai 385 g - pentru un uscător de păr ce transformă până și cele mai dificile sesiuni de stilizare în unele simple și ușoare.
-Mai strălucitor ca niciodată, tehnologia Rowenta Air-to-Care oferă un plus de strălucire coafurii tale datorită combinației dintre ionii pozitivi și negativi ce redau echilibrul natural al părului tău, lăsându-l moale și ușor de coafat.
-Set complet de accesorii, obține rezultate ca la salon: concentrator de 5 mm pentru uscarea părului drept, concentrator de 9 mm pentru o coafură creață și un difuzor pentru bucle pline de volum.
-Jet de aer rece constant, acesta este ideal pentru a finisa perfect coafura ta pentru o perioadă lungă de timp, fluxul de aer rece fiind unul constant și controlat direct de către tine pentru confort sporit în utilizare.
-Setări personalizate, bucură-te de control absolut pentru treptele de temperatură și viteză pentru un total de 9 combinații.
-Curățare ușoară, grila detașabilă oferă o curățare ușoară și performanțe de lungă durată.



Specificații:
•Putere: 2000 W.
•Tensiune alimentare: 220 V.
•Trepte de viteză: 2.
•Trepte temperatură: 3.
•Zona corporală: păr.
•Tip: standard.
•Tip utilizare: uz casnic.
•Funcții: ionizare; aer rece.
•Accesorii incluse: difuzor; concentrator.
•Lungime cablu: 1.8m.
•Culoare: negru&maro.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.