produse

Uscător de păr Philips Pro DryCare BHD274/00

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BHD274/00
EAN: 8710103898122
Lansat în: Q1 2020
Date brute
G: 1,10kg
L: 30,00cm
l: 23,50cm
Î:9,50cm

Descriere

Uscare rapidă, motor c.a. puternic. Uscătorul de păr Philips Pro are un motor c.a. de înaltă performanţă, dezvoltat pentru piaţa profesională. Acesta generează o viteză a aerului de până la 130 km/h* pentru rezultate rapide şi eficiente.

Putere de 2200 W pentru uscare rapidă, de înaltă performanţă. Acest uscător de păr Pro de 2200 W creează un flux de aer puternic. Combinaţia rezultată de putere şi viteză accelerează şi facilitează uscarea şi coafarea părului.

Setare de temperatură ThermoProtect. Setarea de temperatură ThermoProtect asigură o temperatură optimă de îngrijire şi o protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu acelaşi flux de aer puternic, vei obţine rezultate excelente într-un mod delicat.

De 2 ori mai mulţi ioni** pentru păr drept, strălucitor. Ionii cu sarcină negativă elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea şi luciul acestuia. Astfel se obţine un păr fin şi drept, care străluceşte frumos. Îngrijirea cu ioni este asigurată de un ionizator avansat, care eliberează de două ori mai mulţi ioni** comparativ cu un ionizator standard, permiţând îngrijirea, sub toate aspectele, a fiecărei şuviţe de păr.

Jetul de aer rece îţi fixează coafura. Element de funcţionalitate profesională obligatoriu, butonul Cool Shot asigură un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat după coafare pentru finisarea şi fixarea coafurii.

Şase setări de viteză şi căldură pentru control optim. Viteza şi căldura necesare pot fi ajustate uşor pentru a crea stilul perfect. Şase setări diferite asigură un control optim pentru coafare precisă şi personalizată. Concentrator de 9 mm pentru flux de aer concentrat, perfect pentru coafare. Orificiul de 9 mm al concentratorului centrează fluxul de aer pentru coafare de precizie pe zone specifice. Accesoriul ideal pentru periere în timpul uscării şi al coafării.

Difuzorul creşte volumul pentru bucle şi coafuri ample. Difuzorul de volum distribuie fluxul de aer pe păr, amplificând volumul şi reducând cârlionţii în timpul uscării. Pentru rezultate excelente, menţine difuzorul aproape de calotă şi de zona rădăcinilor. Textura delicată a difuzorului va adăuga volum, va maximiza grosimea, elasticitatea şi va modela buclele.

*Testat în laboratorul Philips din Ţările de Jos, în 2018. Testat fără capul de coafare la setarea de viteză 2 şi setarea de temperatură 2.

** Testat în laborator în China, în 2018, comparativ cu Philips BHD176.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.