produse

Uscător de păr Philips Prestige Pro HPS920/00, 1930~2300W, Cablu 3m, 84dBA, Concentrator 8mm și Style & Protect 6mm, Cap coafare și protecție, Îngrijire cu ioni pentru păr mătăsos, Setare ThermoProtect

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HPS920/00
EAN: 8710103625520
Lansat în: Q3 2013
Date brute
G: 1,54kg
L: 35,50cm
l: 25,50cm
Î:10,50cm

Documente oficiale

Descriere

Mai puţină deteriorare cu Style&Protect. Concentratorul inovator şi puternic Style & Protect a fost inventat pentru a permite coafarea cu precizie cu un concentrator de 6 mm, având în acelaşi timp grijă de păr. Atunci când te coafezi cu ajutorul unui concentrator fin, acesta se apropie foarte mult de păr, atingându-l în unele cazuri. Căldura de până la 180 de grade C se acumulează şi deteriorează părul prin supraîncălzire. Însă concentratorul Style & Protect forţează deschiderea clapetei când părul se încălzeşte prea mult dizolvând căldura excesivă şi îmbunătăţind puterea de coafare.

Cea mai adecvată temperatură de uscare cu setarea ThermoProtect Temperatura. ThermoProtect oferă o temperatură de uscare optimă, precum şi protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu acelaşi flux de aer de putere, vei obţine cele mai bune rezultate, în mod delicat.

Putere profesională de 2300 W pentru rezultate de coafare minunate. Acest uscător de păr profesional de 2300 W creează un flux de aer puternic. Combinaţia de putere şi viteză accelerează şi facilitează uscarea şi coafarea părului.

Mai multă îngrijire cu tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept. Tratamentul ionic asigură o uscare anti-statică. Ionii negativi elimină părul electrizat, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr neted şi drept care străluceşte de frumuseţe.

Mai multă îngrijire cu tehnologia ceramică, ce furnizează căldură cu infraroşu. Elementul ceramic generează căldură IR, cu un efect delicat, care ajută uscarea părului din interior şi îl protejează împotriva uscării excesive, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte viteza şi eficienţa.

Motor CA profesional pentru durată de viaţă cu 50% mai îndelungată. Acest tip de motor este dezvoltat special pentru piaţa profesională şi îţi aduce numeroase beneficii. Cel mai important este că are o durată de viaţă mai mare decât motoarele obişnuite care lungesc viaţa uscătorului tău cu 50%. Mai mult, are de asemenea un flux de aer puternic, care permite uscătorului să usuce cu 55% mai rapid* decât alte motoare AC. *vs. predecesorul HP4997

Viteză de uscare de 120 km/h pentru uscare rapidă. Acest uscător atinge o viteză de uscare de până la 120 km/h, care permite o uscare cu 50% mai rapidă decât alte uscări.*vs. predecesorul HP4997

Lungime a cablului de 3 m aprobată de saloane. Lungimea de 3 m a cablului, aprobată de saloane, determină o mai bună flexibilitate şi uşurinţă de manevrare, astfel încât îl poţi utiliza oriunde doreşti.

Garanţie 2 ani plus 3 ani, la înregistrarea online. Acest produs a fost testat corespunzător pentru a livra performanţă la nivel înalt şi o garanţie de lungă durată de 5 ani.

Şase setări flexibile de viteză şi temperatură pentru control complet. Viteza şi căldura necesare pot fi ajustate uşor pentru a crea stilul perfect. Şase setări diferite asigură un control complet pentru coafare precisă şi personalizată.

Jet de aer rece pentru fixarea coafurii. O altă funcţie profesională, butonul Cool Shot asigură un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat după coafare pentru finisarea şi fixarea coafurii.

2 concentratoare de coafare subţiri (6 mm şi 8 mm) pentru coafare perfectă. Rezultate de coafare perfecte cu un concentrator pentru fiecare nevoie - 6 mm pentru coafare precisă cu maxim de îngrijire şi un cap de curăţare de 8 mm pentru periere şi strălucire perfectă a părului.

* - Testat cu capul de 6 mm la setarea de viteză 2 şi la setarea de căldură 2
* - faţă de predecesorul HP4997

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Cosmescu Roxana

14 Dec 2019

Recomand

Achizitie verificata

Servicii de calitate, oameni de calitate și produs de calitate.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.