produse

Uscător de păr Philips HPS920/00 [Gama Pro]

COD: HPS920/00
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 28 Sept. - Miercuri 29 Sept.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
447,99 Lei -29%
mai ieftin cu 128,00 Lei
319,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 22 februarie - 31 decembrie 2021 unul dintre aparatele de îngrijire personală Philips evidențiate, înregistrează-l pe www.philips.ro și beneficiezi de garanție 3 (2 + 1) ani, fără costuri suplimentare!
Landing oficial: 
https://www.philips.ro/myphilips/register-product

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acesta, beneficiază de această extensie de garanție.

Află mai multe detalii aici.

Descriere

magNET.ro este Partener Philips Romania - ondulatoare, uscatoare, placi de intins parul

Mai puţină deteriorare cu Style&Protect. Concentratorul inovator şi puternic Style & Protect a fost inventat pentru a permite coafarea cu precizie cu un concentrator de 6 mm, având în acelaşi timp grijă de păr. Atunci când te coafezi cu ajutorul unui concentrator fin, acesta se apropie foarte mult de păr, atingându-l în unele cazuri. Căldura de până la 180 de grade C se acumulează şi deteriorează părul prin supraîncălzire. Însă concentratorul Style & Protect forţează deschiderea clapetei când părul se încălzeşte prea mult dizolvând căldura excesivă şi îmbunătăţind puterea de coafare.

Cea mai adecvată temperatură de uscare cu setarea ThermoProtect Temperatura. ThermoProtect oferă o temperatură de uscare optimă, precum şi protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu acelaşi flux de aer de putere, vei obţine cele mai bune rezultate, în mod delicat.

Putere profesională de 2300 W pentru rezultate de coafare minunate. Acest uscător de păr profesional de 2300 W creează un flux de aer puternic. Combinaţia de putere şi viteză accelerează şi facilitează uscarea şi coafarea părului.

Mai multă îngrijire cu tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept. Tratamentul ionic asigură o uscare anti-statică. Ionii negativi elimină părul electrizat, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr neted şi drept care străluceşte de frumuseţe.

Mai multă îngrijire cu tehnologia ceramică, ce furnizează căldură cu infraroşu. Elementul ceramic generează căldură IR, cu un efect delicat, care ajută uscarea părului din interior şi îl protejează împotriva uscării excesive, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte viteza şi eficienţa.

Motor CA profesional pentru durată de viaţă cu 50% mai îndelungată. Acest tip de motor este dezvoltat special pentru piaţa profesională şi îţi aduce numeroase beneficii. Cel mai important este că are o durată de viaţă mai mare decât motoarele obişnuite care lungesc viaţa uscătorului tău cu 50%. Mai mult, are de asemenea un flux de aer puternic, care permite uscătorului să usuce cu 55% mai rapid* decât alte motoare AC. *vs. predecesorul HP4997

Viteză de uscare de 120 km/h pentru uscare rapidă. Acest uscător atinge o viteză de uscare de până la 120 km/h, care permite o uscare cu 50% mai rapidă decât alte uscări.*vs. predecesorul HP4997

Lungime a cablului de 3 m aprobată de saloane. Lungimea de 3 m a cablului, aprobată de saloane, determină o mai bună flexibilitate şi uşurinţă de manevrare, astfel încât îl poţi utiliza oriunde doreşti.

Garanţie 2 ani plus 3 ani, la înregistrarea online. Acest produs a fost testat corespunzător pentru a livra performanţă la nivel înalt şi o garanţie de lungă durată de 5 ani.

Şase setări flexibile de viteză şi temperatură pentru control complet. Viteza şi căldura necesare pot fi ajustate uşor pentru a crea stilul perfect. Şase setări diferite asigură un control complet pentru coafare precisă şi personalizată.

Jet de aer rece pentru fixarea coafurii. O altă funcţie profesională, butonul Cool Shot asigură un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat după coafare pentru finisarea şi fixarea coafurii.

2 concentratoare de coafare subţiri (6 mm şi 8 mm) pentru coafare perfectă. Rezultate de coafare perfecte cu un concentrator pentru fiecare nevoie - 6 mm pentru coafare precisă cu maxim de îngrijire şi un cap de curăţare de 8 mm pentru periere şi strălucire perfectă a părului.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Cosmescu Roxana

14 dec 2019

Recomand

Achizitie verificata

Servicii de calitate, oameni de calitate și produs de calitate.