produse

Uscător de păr Philips HP8283/00 [Gama DryCare Prestige]

COD: HP8283/00
Bucureşti: Stoc magazin
Cluj: Stoc limitat
Estimat livrare
Marți 28 Sept. - Miercuri 29 Sept.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
662,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

magNET.ro este Partener Philips Romania - ondulatoare, uscatoare, placi de intins parul

Tehnologia MoistureProtect conservă hidratarea naturală a părului. Tehnologia MoistureProtect controlează şi adaptează temperatura pentru a amplifica strălucirea şi a conserva hidratarea naturală a părului. Protejează părul împotriva supraîncălzirii asigurând întotdeauna temperatura optimă. Bucură-te de un păr frumos, complet protejat.

Senzor inteligent MoistureProtect. Senzorul cu infraroşu MoistureProtect monitorizează şi adaptează continuu temperatura de uscare pentru a se potrivi nevoilor părului tău. Senzorul inteligent măsoară temperatura părului tău în timp ce îl usuci, pentru a preveni pierderea hidratării şi deteriorarea cuticulelor. Păstrarea hidratării părului asigură un păr mai moale, mai strălucitor şi mai sănătos. Poţi porni/opri senzorul în funcţie de nevoile tale.

2300 W de putere de uscare rapidă, de înaltă performanţă. Acest uscător de păr profesional de 2300 W are şase viteze şi setări de căldură. Combinaţia rezultată de putere, viteză şi tehnologie fac uscarea şi coafarea părului mai uşoare, mai rapide şi mai delicate.

Îngrijire cu ioni pentru păr mătăsos, drept şi strălucitor. Ionii negativi elimină încărcarea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului, pentru a intensifica luciul şi strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr neted, strălucitor şi drept.

Accesoriu de masaj cu vibraţii pentru a relaxa şi stimula scalpul. Stimulează fluxul natural de nutrienţi la firele de păr folosind accesoriul de masaj cu vibraţii pentru scalp. Perii moi cu vibraţie ajută la stimularea circulaţiei sângelui, transportând oxigen şi nutrienţi. Aceşti nutrienţi naturali contribuie la sănătatea părului, în timp ce îţi relaxează uşor scalpul.

Accesoriu de masaj uşor de utilizat pentru a relaxa şi a stimula pielea capului. Pune uşor peria de masaj pe pielea capului într-o zonă unde simţi tensiune, fără a pune presiune. Relaxează-te şi roteşte lent accesoriul în zona respectivă cu o mişcare circulară sau insistă într-un anumit punct pentru a elibera tensiunea. Foloseşte butonul de pornire/oprire pentru a alege una dintre cele 3 setări de intensitate a vibraţiilor. Bateriile sunt incluse, astfel că te poţi bucura imediat de un masaj relaxant şi sănătos pentru scalp.

Formă ergonomică pentru o mai bună experienţă de manipulare. Philips proiectează produse pentru tine. Forma ergonomică fără egal se potriveşte perfect în mâna ta, asigurând o experienţă de manipulare ideală.

Peri rotunjiţi fini pentru masajul delicat al scalpului. Perii accesoriului de masaj pentru scalp au vârfuri netede şi bine rotunjite pentru a proteja şi a masa delicat scalpul.

ThermoProtect previne supraîncălzirea părului. ThermoProtect asigură temperatura de uscare perfectă pentru părul tău. O experienţă de uscare puternică, dar delicată, care oferă rezultate optime şi protejează în acelaşi timp.

Şase setări de viteză şi căldură pentru control optim. Şase setări de viteză şi căldură îţi conferă control deplin. Fluxul de aer delicat, cu nivel ridicat de căldură, îţi permite să creezi bucle minunate cu difuzorul. Bucură-te de păr perfect drept mai rapid, folosind fluxul de aer puternic şi temperatura ridicată.

Jet de aer rece pentru fixarea coafurii. Butonul pentru jet de aer rece asigură un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat după coafare, pentru finisarea şi fixarea coafurii. Aerul rece conferă rezultate de durată, menţinându-ţi coafura intactă.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)