produse

Uscător de păr Philips DryCare Advanced BHD186/00

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BHD186/00
EAN: 8710103810780
Lansat în: Q1 2017
Date brute
G: 0,85kg
L: 31,00cm
l: 23,00cm
Î:11,00cm

Descriere

Putere de 2200 W pentru uscare rapidă, de înaltă performanţă. Acest uscător de păr de 2200 W creează un flux de aer puternic. Combinaţia rezultată de putere şi viteză accelerează şi facilitează uscarea şi coafarea părului.

Jetul de aer rece îţi fixează coafura. O setare profesională esenţială, Cool Shot asigură un val de aer rece. Utilizează-l după coafare, pentru a fixa şi finisa coafura.

3 setări de căldură şi 2 de viteză pentru control deplin. Configurează şi controlează cu uşurinţă setările de căldură şi de viteză, pentru a crea coafura perfectă. Alege dintre 3 setări de căldură şi 2 de viteză pentru control deplin şi pentru uscare şi coafare precise

Concentrator subţire de flux de aer pentru o periere perfectă. Capul de coafare subţire concentrează fluxul de aer prin orificiul de 11 mm pentru coafare precisă în zone specifice. Grozav pentru retuşuri sau pentru a-ţi defini stilul.

Difuzor cu masaj pentru a maximiza volumul şi a mări buclele. Difuzorul asimetric cu masaj are un design unic asimetric care este conturat pe cap, fiind astfel mai uşor şi mai intuitiv de utilizat. Difuzorul distribuie fluxul de aer pe păr, uscând părul într-un mod mai sănătos, amplificând volumul şi reducând firele rebele. Vârfurile din cauciuc pot fi utilizate pentru a masa şi stimula scalpul şi a îmbunătăţi vitalitatea părului. Pentru rezultate excelente, ţine-l aproape de calotă şi de zona rădăcinilor şi permite vârfurilor de masare să sporească volumul, să definească bucle şi să modeleze cârlionţi.

Jet turbo pentru uscare şi mai rapidă. Butonul pentru jet turbo măreşte debitul de aer, pentru a-ţi usca părul şi mai rapid.

Tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept. Oferă părului tău o îngrijire imediată cu tratament cu ioni. Ionii negativi elimină încărcarea statică şi determină intensificarea strălucirii şi a luciului părului. Astfel se obţine un păr fin şi drept, care străluceşte frumos.

Cârlig de depozitare uşoară pentru depozitare convenabilă. La baza mânerului se află un cârlig cauciucat. Utilizează-l pentru a-l depozita cu uşurinţă, acasă sau la hotel.

Cablu de 1,8 m pentru flexibilitate maximă. Cablu de 1,8 m.

ThermoBalance oferă protecţie activă împotriva căldurii. ThermoBalance este o tehnologie inovatoare de la Philips care oferă părului protecţie inteligentă şi superioară. Senzorul diagnostichează continuu căldura aerului şi reglează constant temperatura pentru uscare rapidă şi sănătoasă. Atunci când senzorul ThermoBalance este activat, LED-ul este aprins. Poţi apoi să simţi schimbări de temperatură plăcute şi constante, împiedicând formarea de puncte fierbinţi care deteriorează părul. Părul şi pielea capului sunt protejate activ şi constant împotriva supraîncălzirii.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.