produse

Uscător de păr Philips BHD004/00 [Gama EssentialCare]

COD: BHD004/00
Bucureşti: Stoc limitat
Estimat livrare
Marți 28 Sept. - Miercuri 29 Sept.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
104,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

magNET.ro este Partener Philips Romania - ondulatoare, uscatoare, placi de intins parul

Conceput pentru un sunet plăcut. Designul grilei de admisie a aerului permite accesul unui flux crescut de aer în timp ce forma şi dimensiunea uscătorului îmbunătăţesc fluxul de aer prin uscător. Rezultatul este o putere de uscare mai eficientă cu un sunet plăcut*. Acum te poţi bucura de o experienţă puternică şi confortabilă. *Testat pe 75 de femei din Franţa în 2014.

Design compact pentru manevrare uşoară. Compact şi ergonomic, acest uscător de păr beneficiază de un design modern şi inteligent. Prin urmare, uscătorul de păr are o greutate redusă şi este uşor de utilizat, fiind în acelaşi timp suficient de mic pentru a putea fi depozitat practic oriunde.

Duză îngustă pentru un flux de aer concentrat. Duza îngustă concentrează fluxul de aer pentru o coafare de precizie. Ideală pentru retuşări sau pentru fixarea coafurii.

Cârlig de depozitare uşoară pentru depozitare convenabilă. La baza mânerului se află un cârlig cauciucat. Utilizează-l pentru a-l depozita cu uşurinţă, acasă sau la hotel.

Cablu de 1,8 m pentru flexibilitate maximă. Cablu de 1,8 m.

1800 W pentru rezultate perfecte de uscare. Acest uscător de păr de 1800 W creează nivelul perfect de flux de aer şi putere de uscare pentru un păr frumos în fiecare zi.

Setare de temperatură ThermoProtect. Setarea de temperatură ThermoProtect menţine o temperatură constantă de îngrijire pentru uscare şi asigură o protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu acelaşi flux de aer puternic, vei obţine rezultate excelente în cel mai delicat mod. 

3 setări flexibile pentru viteză, pentru uscare delicată. Acest uscător de păr oferă 3 combinaţii de viteză/căldură selectate în prealabil, pentru a obţine coafura perfectă rapid şi uşor.

Jetul de aer rece îţi fixează coafura. O setare profesională esenţială, Cool Shot asigură un val de aer rece. Utilizează-l după coafare, pentru a fixa şi finisa coafura.

Adaugă volum, maximizează bogăţia, buclele şi elasticitatea. Difuzorul de volum distribuie fluxul de aer pe păr, amplificând volumul şi reducând cârlionţii în timpul uscării. Pentru rezultate excelente, menţine difuzorul aproape de calotă şi de zona rădăcinilor. Textura delicată a difuzorului va adăuga volum, va maximiza grosimea, elasticitatea şi va modela buclele.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)