produse

Uscător de păr Philips BHD002/00 [Gama DryCare Essential]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BHD002/00
Date brute
G: 0,57kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20ondulatoare%20uscatoare%20placi%20de%20intins%20parul.jpg

Conceput pentru o uscare mai silentioasa.Designul grilei de admisie a aerului permite accesul unui flux crescut de aer în timp ce forma si dimensiunea uscatorului îmbunatatesc fluxul de aer prin uscator. Rezultatul este o putere de uscare mai rapida, mai eficienta. Philips Essential Care de 1600 W este cu 35% mai silentios decât HP4961/22. Acum te poti bucura de o experienta puternica si confortabila.

Design compact pentru manevrare usoara. Compact si ergonomic, acest uscator de par beneficiaza de un design modern si inteligent. Prin urmare, uscatorul de par are o greutate redusa si este usor de utilizat, fiind în acelasi timp suficient de mic pentru a putea fi depozitat practic oriunde.

Duza îngusta pentru un flux de aer concentrat. Duza îngusta concentreaza fluxul de aer pentru o coafare de precizie. Ideala pentru retusari sau pentru fixarea coafurii.

Cârlig de depozitare usoara pentru depozitare convenabila. La baza mânerului se afla un cârlig cauciucat. Utilizeaza-l pentru a-l depozita cu usurinta, acasa sau la hotel.

Cablu de 1,8 m pentru flexibilitate maxima. Cablu de 1,8 m.

1600 W pentru uscare delicata. Acest uscator de par de 1600 W creeaza un flux de aer optim si o putere de uscare delicata pentru un par frumos în fiecare zi.

Setare de temperatura ThermoProtect. Setarea de temperatura ThermoProtect asigura o temperatura optima de îngrijire si o protectie suplimentara împotriva supraîncalzirii parului. Cu acelasi flux de aer puternic, vei obtine rezultate excelente într-un mod delicat.

3 setari flexibile pentru viteza, pentru uscare delicata. Acest uscator de par ofera 3 combinatii de viteza/caldura selectate în prealabil, pentru a obtine coafura perfecta rapid si usor.

Jetul de aer rece îti fixeaza coafura. O setare profesionala esentiala, Cool Shot asigura un val de aer rece. Utilizeaza-l dupa coafare, pentru a fixa si finisa coafura

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.