produse

Uscător de păr BRAUN Satin Hair Style&Go HD130

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81475785
EAN: 4210201107910
Date brute
G: 1,00kg

Descriere

DrySafe.Toate uscătoarele de păr Satin Hair sincronizează distribuirea căldurii în mod optim, fluxul de aer şi viteza de uscare a fiecărei setări pentru a asigura o temperatură de uscare blândă şi totuşi eficientă - aprobat de DWI, un institut german de cercetare a fibrelor independent. Uscaţi-vă în condiţii de siguranţă (DrySafe), în fiecare zi. 

Precizie. Coafati-va exact cum va place! Duza de concentrare a uscatorului de par Satin Hair 1 de la Braun directioneaza fluxul de aer spre sectiunea de par cu care lucrati, astfel veti obtine rezultate rapide si precise atunci cand va coafati. Bucurati-va de controlul asupra look-ului; parul uscat si electrizat va fi doar o amintire.

Impotriva uscarii. Cu tehnologia perfect calibrata a ventilatoarelor, uscatoarele Satin Hair 1 de la Braun distribuie caldura in mod uniform astfel incat parul dumneavoastra sa se usuce in mod eficient, fara a se deteriora. Functia impotriva uscarii previne "punctele fierbinti" periculoase si se asigura ca parul dumneavoastra isi pastreaza aspectul sanatos si stralucitor.

Contra ruperii parului. Filtrul ingenios cu plasa din partea posterioara a uscatorului Satin Hair 1 de la Braun ajuta la prevenirea ruperii. Astfel, parul dumneavoastra nu va fi aspirat in aparat si nu se va incurca in interiorul acestuia, facand coafarea si mai usoara. Filtrul poate fi indepartat cu usurinta pentru a curata dispozitivul.

Manevrare ergonomică. Greutatea Uscătorului Satin Hair 1 de la Braun este echilibrată în mod optim pentru a asigura o utilizare simplă şi convenabilă. Fie că vă doriţi mai mult volum la rădăcină sau să utilizaţi duza de concentrare pentru coafare de precizie, Uscătorul de păr Satin Hair 1 de la Braun este instrumentul ideal de care aveţi nevoie.

1200 Wati. Compact si totusi puternic, la 1200 Wati, uscatorul de par Satin Hair 1 de la Braun ofera o performanta optima pentru o uscare eficienta care protejeaza sanatatea parului dumneavoastra. Bucurati-va de o coafare grozava care nu va va deteriora parul si de un look lucios si cu aspect sanatos pentru orice coafura ati alege!

2 setari pentru caldura si pentru flux de aer. Parul dumneavoastra este unic. Braun stie acest lucru si a dotat uscatorul de par Satin Hair 1 cu 2 setari pentru caldura si pentru fluxul de aer care se potrivesc cu nevoile si cerintele tipului dumneavoastra de par si cu preferintele de coafare. Ajustati caldura si fluxul de aer pentru rezultate uluitoare, care se potrivesc parului dumneavoastra!

Filtru detasabil. Filtrul patentat protejeaza sistemul ce produce fluxul de aer impotriva murdariei. Este usor de curatat prin demontare sau, ca alternativa, il puteti sterge si pastra montat. Acest lucru asigura un timp de viata mai lung pentru uscatorul dumneavoastra de par.

landing-pages_partener-braun.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.