produse

Placă de întins părul Philips Prestige Pro HPS930/00, 46W, Plăci mobile din titan, Îngrijire cu ioni, Temperatură 140~230°C cu disc codificator profesional, Timp de încălzire 10s, Cablu 2.5m

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HPS930/00
EAN: 8710103625599
Lansat în: Q3 2013
Date brute
G: 0,88kg
L: 40,50cm
l: 18,00cm
Î:7,50cm

Descriere

Înveliş profesional din titan pentru cea mai bună conducţie termică. Plăcile acoperite cu titan, utilizate de profesionişti, sunt apreciate datorită rezistenţei şi transferului rapid de căldură, ceea ce permite îndreptarea mai rapidă. În acelaşi timp, titanul este mai neted la nivel microscopic decât ceramica, determinând reducerea frecării şi limitând astfel deteriorarea părului.

Previi căderea părului cu plăcile flexibile. Plăcile flexibile se mişcă atunci când este aplicată prea multă presiune în timpul îndreptării. Acest lucru protejează împotriva deteriorării firului de păr, aşadar evită ruperea părului.

Mai multă îngrijire prin tratamentul cu ioni, pentru păr strălucitor şi drept. Oferă-i părului tău un plus de îngrijire cu tratament ionic. Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr minunat de lucios, neted şi drept.

Plăci lungi (110 mm) pentru îndreptare rapidă şi uşoară. Plăcile pentru îndreptarea părului au o lungime profesională de 110 mm, determinând o îndreptare mai rapidă şi mai uşoară.

Timp de încălzire instantanee de 10 sec. Elementul de încălzire de înaltă performanţă utilizat împreună cu plăcile de titan permite un timp de încălzire instantaneu de numai 10 secunde. Porneşte aparatul de îndreptat părul şi eşti gata să începi îndreptarea părului.

Element de încălzire de înaltă performanţă mai rapid, totuşi mai delicat. Această placă de păr menţine temperatura la un nivel constant. Mulţumită încălzitorului său de înaltă performanţă, aceasta permite îndreptarea părului la o temperatură care vă protejează mai bine părul, obţinând exact acelaşi stil pe care îl doriţi! Vă veţi coafa mai rapid deoarece aveţi nevoie de mai puţine mişcări.

Lungime a cablului de 2,5 m aprobată de saloane. Lungimea de 2,5 m a cablului, aprobată de saloane, determină o mai bună flexibilitate şi uşurinţă de manevrare, astfel încât îl poţi utiliza oriunde doreşti.

Garanţie 2 ani plus 3 ani, la înregistrarea online. Acest produs a fost testat corespunzător pentru a livra performanţă la nivel înalt şi o garanţie de lungă durată de 5 ani.

Păr sănătos, fără regiuni fierbinţi prin distribuirea uniformă a căldurii. Tehnologia avansată Philips EHD înseamnă că aparatul de îndreptat părul va distribui căldura întotdeauna foarte uniform, chiar şi la temperaturi ridicate, prevenind apariţia punctelor fierbinţi nocive. Acest lucru asigură protecţie suplimentară şi te ajută astfel să îţi păstrezi părul sănătos şi strălucitor.

Setări de temperatură digitale pentru control absolut. Reostatul de reglare a temperaturii, utilizat în mediul profesionist, îți permite să setezi precis temperatura cea mai adecvată pentru fiecare tip de păr. Acesta este o combinaţie unică între rotiţa de setare a temperaturii profesionale, un afişaj digital şi un control precis al temperaturii.

ThermoGuard previne expunerea neintenţionată la temperaturi de peste 200°C. Previne expunerea neintenţionată la căldură cu ThermoGuard prin creşterea temperaturii în etape de doar 5°C, peste 200°C.

Depozitare sigură a produsului cu capacul de protecţie împotriva căldurii. Capacul special de protecţie împotriva căldurii are beneficii multiple, cel mai importat fiind faptul că este confecţionat dintr-un material rezistent la căldură. După utilizare, glisează capacul de pe placa de păr pentru a permite depozitarea imediată. Acesta va proteja de asemenea plăcile pentru îndreptat părul împotriva zgârieturilor şi va bloca aparatul în timpul depozitării.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Sava Diana

17 Jan 2020

Incantata

Achizitie verificata

Sunt mulțumită atât de prețul produsului cât și de modul în care a fost livrat.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.