produse

Placă de întins părul Philips MoistureProtect HP8374/00, 36W, Plăci acoperite cu titan, Afișan LED digital, Îngrijire cu ioni pentru păr lucios, Încălzire rapidă în 15s

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HP8374/00
EAN: 8710103875000
Lansat în: Q3 2019
Date brute
G: 0,66kg
L: 38,50cm
l: 12,20cm
Î:6,30cm

Descriere

Tehnologia MoistureProtect conservă hidratarea naturală a părului.Tehnologia MoistureProtect controlează şi adaptează temperatura pentru a amplifica strălucirea şi a conserva hidratarea naturală a părului. Protejează părul împotriva supraîncălzirii asigurând întotdeauna temperatura optimă. Bucură-te de un păr frumos, complet protejat.

Senzor MoistureProtect pentru coafare inteligentă. Senzorul MoistureProtect diagnostichează părul de 30 de ori pe secundă, adaptând temperatura pentru a-i menţine hidratarea naturală.

Plăci acoperite cu titan pentru îndreptare rapidă şi uniformă. Plăci profesionale acoperite cu titan pentru cea mai bună conductivitate termică. Acest material superior pentru plăci este robust, rezistent şi transferă căldura rapid, ceea ce duce la o îndreptare rapidă.

Îngrijire cu ioni pentru păr mătăsos, drept şi strălucitor. Ionii negativi elimină încărcarea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului, pentru a intensifica luciul şi strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr neted, strălucitor şi drept.

Afişaj LED digital pentru control uşor. Configurează şi controlează cu uşurinţă setările de căldură şi de viteză pentru a crea coafura perfectă. Alege dintre 3 setări de temperatură (200 - 175 - 150 °C) care acţionează împreună cu senzorul pentru a asigura îndreptarea părului mereu la cea mai bună temperatură pentru tipul tău de păr.

Încălzire rapidă în 15 secunde. Element de încălzire de înaltă performanţă, cu încălzire rapidă, în doar 15 secunde.

Plăci fine pentru coafare delicată. Plăcile mobile se adaptează pentru a regla presiunea pe păr. Aceasta protejează părul împotriva deteriorării şi reduce posibilitatea ruperii acestuia.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.