Placă de întins părul Philips HP8374/00 [Gama MoistureProtect]

COD: HP8374/00
Cluj: Stoc limitat

Îndreptare mai rapidă cu plăci mobile din titan: Placa de îndreptat părul MoistureProtect utilizează plăci acoperite cu titan pentru îndreptare mai rapidă*. Tehnologia cu senzor măsoară părul de 30 de ori pe secundă şi adaptează temperatura pentru a-i menţine hidratarea naturală.

Citeste descrierea completa
507,99 Lei -19%
mai ieftin cu 98,00 Lei
409,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este Partener Philips Romania - ondulatoare, uscatoare, placi de intins parul

Tehnologia MoistureProtect conservă hidratarea naturală a părului.Tehnologia MoistureProtect controlează şi adaptează temperatura pentru a amplifica strălucirea şi a conserva hidratarea naturală a părului. Protejează părul împotriva supraîncălzirii asigurând întotdeauna temperatura optimă. Bucură-te de un păr frumos, complet protejat.

Senzor MoistureProtect pentru coafare inteligentă. Senzorul MoistureProtect diagnostichează părul de 30 de ori pe secundă, adaptând temperatura pentru a-i menţine hidratarea naturală.

Plăci acoperite cu titan pentru îndreptare rapidă şi uniformă. Plăci profesionale acoperite cu titan pentru cea mai bună conductivitate termică. Acest material superior pentru plăci este robust, rezistent şi transferă căldura rapid, ceea ce duce la o îndreptare rapidă.

Îngrijire cu ioni pentru păr mătăsos, drept şi strălucitor. Ionii negativi elimină încărcarea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului, pentru a intensifica luciul şi strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr neted, strălucitor şi drept.

Afişaj LED digital pentru control uşor. Configurează şi controlează cu uşurinţă setările de căldură şi de viteză pentru a crea coafura perfectă. Alege dintre 3 setări de temperatură (200 - 175 - 150 °C) care acţionează împreună cu senzorul pentru a asigura îndreptarea părului mereu la cea mai bună temperatură pentru tipul tău de păr.

Încălzire rapidă în 15 secunde. Element de încălzire de înaltă performanţă, cu încălzire rapidă, în doar 15 secunde.

Plăci fine pentru coafare delicată. Plăcile mobile se adaptează pentru a regla presiunea pe păr. Aceasta protejează părul împotriva deteriorării şi reduce posibilitatea ruperii acestuia.

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului