produse

Placă de întins părul Philips HP8324/00 [Gama EssentialCare]

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: HP8324/00

Descriere

magNET.ro este Partener Philips Romania - ondulatoare, uscatoare, placi de intins parul

Mai multă îngrijire prin tratamentul cu ioni, pentru păr strălucitor şi drept. Oferă-i părului tău un plus de îngrijire cu tratament ionic. Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr minunat de lucios, neted şi drept.

Durată scurtă de încălzire, gata de utilizare în 60 de secunde. Placa de păr are o durată de încălzire scurtă, fiind gata de utilizare în 60 de secunde.

Clemă de închidere pentru mâner, care facilitează stocarea în siguranţă. Placa de păr dispune de un mecanism de blocare pentru închidere. Situat la baza aparatului, acest mecanism de blocare blochează plăcile, accelerează şi simplifică depozitarea şi te ajută la protejarea aparatului împotriva deteriorării accidentale.

Roteşte cablul pentru a preveni încurcarea. Cablul cu articulaţie utilă permite rotirea cablului pentru a preveni încurcarea acestuia.

Oprire automată după 60 de minute. Unele plăci de îndreptat părul şi ondulatoare au fost echipate cu o funcţie de oprire automată. Această funcţie a fost concepută pentru a-ţi asigura liniştea. Dacă este lăsat pornit, aparatul se va opri automat după 60 de minute.

Înveliş ceramic pentru alunecare ultra-lină. Plăcuţele ceramice fine împiedică deteriorarea părului în timpul coafării.

Tensiune universală. Tensiune universală pentru a obţine companionul de călătorie perfect.

2 ani garanţie internaţională. 2 ani garanţie internaţională.

Control precis de 220°C cu temperatură variabilă.

Cablu de alimentare de 1,8 m.

Temperatură înaltă profesională de 220°C pentru rezultate perfecte. Această temperatură ridicată îţi permite să schimbi forma părului şi îţi oferă aspectul perfect pe care ţi-l doreşti.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.