Placă de întins părul Braun Satin Hair ST780

COD: 81348893
Stoc furnizor

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Placă pentru întins părul Braun Satin-Hair 7 pentru îngrijire delicată. Analizează părul şi reglează automat temperatura pentru a-ţi oferi protecţie maximă şi o coafură de senzaţie.

Citeste descrierea completa
639,99 Lei -22%
mai ieftin cu 140,00 Lei
499,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Tehnologie inteligentă. Adaptare automată a temperaturii. Senzori de precizie aflați direct sub suprafața plăcilor ceramice citesc nivelul de umezeală și starea părului. Fire la fel de subțiri ca firul de păr fac legătura între aceștia și un procesor care reglează în mod activ și continuu temperatura de 20 de ori pe secundă. Pentru protejarea împotriva căldurii a fiecărei șuvițe.

Afișaj intelligent. Cu afișajul inteligent poți personaliza acum modul de coafare, pentru a se potrivi perfect cu tipul tău de păr. Setează-ți profilul personal în funcție de tipul de păr. Salvează până la 3 profiluri individuale pentru trei utilizatori diferiți.  Primești informații despre starea părului pentru a te asigura că este complet uscat și gata pentru coafare. Beneficiază de rezultate mai rapide din mai puține treceri cu ajutorul plăcii pentru întins părul pentru îngrijire delicată care monitorizează viteza. 

Margine de ondulare. Margini de ondulare active pentru a obține bucle și onduleuri perfecte și controlate.

Vârf rece. Vârf rece pentru control maxim, folosind ambele mâini.

Plăci nanoglide 100% ceramice. Alunecă de trei ori mai ușor pentru o coafare mai rapidă și un grad mai redus de deteriorare.

 Caracteristici:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului