produse

Placă de întins părul Braun Satin Hair ST750

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81461088
Date brute
G: 1,00kg

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Tehnologie de protejare a culorii pentru o estompare cu 70% mai puțina culorii. Tehnologia de protejare a culorii de la Braun identifică și alege temperatura perfectă pentru tipul tău de păr. Indiferent dacă ai un păr cu fir gros, normal sau subțire, vopsit sau nu, îl poți coafa având certitudinea că va exista o estompare cu 70% mai mică a culorii decât în cazul plăcilor obișnuite. Pentru un păr mai bogat, mai viu și mai strălucitor.

Tehnologia IONTEC accentuează strălucirea și îmblânzește buclele. La fiecare trecere, milioane de ioni activi combat încărcarea cu energie statică ce poate apărea în cazul plăcilor convenționale pentru întins părul. Aceasta aliniază mai bine firele de păr și îndreaptă suprafața pentru un grad mai redus de încrețire și vizibil mai multă strălucire.

Tipul tău de păr are parte de o temperatură personală. Dacă ai păr cu fir gros, normal sau subțire, vopsit sau nu: selectează-l de pe afișaj și funcția de control personalizat al temperaturii de pe placa pentru întins părul vopsit Satin Hair 7 va alege temperatura ideală.

Placa mobilă. Face coafarea mai ușoară și asigură rezultate mai uniforme.

Plăci nanoglide 100% ceramice. Alunecă de trei ori mai ușor pentru o coafare mai rapidă și un grad mai redus de deteriorare.

Buton pentru reglarea temperaturii. Pentru coafarea precisă a părului dificil.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.