produse

Perie rotativă ROWENTA Activ' Premium Care CF9540F0, 1000W (2 viteze), 2 perii (40mm sau 50mm) cu înveliș Cashmere Keratin, Uscare și coafare simultane, 2 generatoare de ioni (Metal Cinnamon Pi

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: ROWENTA România
COD: CF9540F0
EAN: 3121040062739
Lansat în: Q1 2017
Date brute
G: 1,19kg
L: 9,50cm
l: 34,00cm
Î:24,00cm

Documente oficiale

Descriere

Rezultate profesionale la tine acasă! Peria rotativă Rowenta te ajută să obţii rezultate profesionale, uşor şi fără efort, chiar la tine acasă. Datorită perilor din păr natural, îi oferă părului tău cea mai bună îngrijire, fără a-l agresa, acesta devenind mai strălucitor şi mai mătăsos. Puternică, asigură o uscare eficientă şi rapidă chiar şi în cazul părului lung, iar datorită rotaţiei automate şi a celor două setări de viteză şi temperatură, părul este uscat şi coafat în acelaşi timp, obţinând o coafură perfectă, ca la salon.

Instrumentul perfect pentru a obţine un look elegant chiar la tine acasă, Brush Activ' Premium Care usucă şi aranjează părul în mod impecabil pentru rezultate ca la salon în confortul casei tale.
-Generatorul dublu de ioni, generează de 40 de ori mai mulţi ioni, pentru un păr mătăsos, uşor de coafat, care nu se electrizează.
-Datorită rotaţiei automate în ambele direcţii, este extrem de uşor de utilizat, suviţa înfăşurându-se automat pe perie printr-o mişcare lină. Astfel, părul este uscat şi stilizat în acelaşi timp, pentru un rezultat profesional.
-Prevazută cu 2 tipuri de perii (cu diametrul de 4 şi 5 cm) pentru maximă eficienţă indiferent de lungimea părului, aceasta oferă multiple variante de coafare rapidă, chiar la tine acasă, de la vârfuri întoarse la bucle lejere, pentru un look impecabil zi de zi.
-Datorită puterii mari de 1000 W obţii rapid şi uşor o coafură deosebită de fiecare dată, iar cu cele 2 trepte de temperatură şi viteză ai control perfect în timpul procesului de uscare. Pentru rezultate de lungă durată, fixează coafura cu treapta de aer rece şi bucură-te de un look fermecător, în fiecare zi.

Cu Brush Activ' Premium Care, strălucirea superbă şi volumul uimitor sunt la îndemâna ta!

Caracteristici tehnice:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.