produse

Perie rotativă ROWENTA Activ' Volume Shine CF9530F0, 1000W (2 viteze), 2 perii (40mm sau 50mm) cu înveliș ceramic, Uscare și coafare simultană, 2 generatoare de ioni (Purple White)

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: ROWENTA România
COD: CF9530F0
EAN: 3121040062753
Lansat în: Q1 2017
Date brute
G: 1,19kg
L: 9,50cm
l: 34,00cm
Î:24,00cm

Documente oficiale

Descriere



Brush Activ' Volume & Shine. Usucă şi coafează părul în acelaşi timp, datorită sistemului optimizat de distribuţie uniformă a aerului cald pe toată suprafaţa firului de păr, prevazută cu 2 tipuri de perii (cu diametrul de 4 şi 5 cm) pentru maximă eficienţă indiferent de lungimea părului, aceasta oferă multiple variante de coafare rapidă, chiar la tine acasă, de la vârfuri întoarse la bucle lejere, pentru un look impecabil zi de zi, uşor de folosit aceasta îi conferă părului volum şi strălucire, datorită celor doi generatori de ioni care împiedică electrizarea şi efectul de păr rebel, lăsându-I neted şi mătăsos, puternică, asigură o uscare eficientă şi rapidă chiar şi în cazul părului lung, iar datorită rotaţiei automate şi a celor două setări de viteză şi temperatură, părul este uscat şi coafat în acelaşi timp, obţinând o coafură perfectă, ca la salon. Cu Brush Activ' Volume & Shine, rezultatele profesionale sunt mereu la îndemână!

1142337.jpg


Caracteristici esențiale:
-Păr strălucitor și mătăsos, cei doi generatori de ioni emit până la de 40 de ori mai mulți ioni (în comparaţie cu CF9220), reducând electrizarea și efectul de păr rebel, lăsându-I neted și mătăsos.
-Uscare și coafare simultan, șuviţa de păr se înfăşoară automat în jurul periei printr-o mişcare lină, fiind uscată şi stilizată în acelaşi timp, pentru un rezultat profesional.
-Puternică, pentru rezultate rapide, perie rotativă puternică (1000 W), perfectă pentru un look sofisticat, cu o uscare rapidă şi completă (chiar şi în cazul părului lung).
-Ușor de utilizat, buton pentru schimbarea sensului de rotaţie (stânga/dreapta) pentru uscarea și coafarea vârfurilor în funcție de preferințe (ondulare la exterior sau interior).
-Setări adaptabile, 2 setări de viteză şi temperatură şi flux de aer rece pentru a fixa coafura la sfârşitul sesiunii de uscare.
-Eficiență maximă, indiferent de lungimea părului, 2 perii înveliş ceramic, cu diametru de 50 mm pentru părul lung şi/sau gros şi cu diametru de 40 mm pentru păr de lungime medie, subţire sau pentru breton.
-Durată de viață prelungită, cele 2 protecţii pentru perii menţin periile în condiţii optime pentru eficienţă constantă timp îndelungat şi pentru depozitare convenabilă.
-Păr neted și ușor de coafat, combină efectele ionilor şi a învelișului ceramic, reducând electrizarea și efectul de păr rebel, lăsându-I neted și uşor de coafat.


CF9530F0-00.jpg


Specificații:
Putere: 1000W.
Număr trepte temperatură: 2.
Număr trepte de viteză: 2.
Tip alimentare: la rețea 220V.
Zona corporală: păr.
Tip produs: perie rotativă.
Tip utilizare: uz casnic.
Destinat: pentru uscarea părului.
Tehnologie: cashmere keratin.
Material înveliș: ceramică.
Cablu pivotant: da.
Funcție ionizare: da
Schimbare sens rotație: da.
Capete interschimbabile: da.
Conținut pachet: 2 x perie; 1 x perie rotativă.
Număr capete incluse: 2.
Dimensiuni: diametru 6.1cm; lungime 26.4cm.
Lungime cablu: 1.8m.
Greutate: 1.19Kg
Culoare: mov.

rowentabannerperiemagnet.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.