produse

Perie rotativă Philips HP8668/00 [Gama StyleCare]

COD: HP8668/00
Bucureşti: Stoc limitat
Estimat livrare
Luni 25 Oct. - Marți 26 Oct.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
377,99 Lei -37%
mai ieftin cu 138,00 Lei
239,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

magNET.ro este Partener Philips Romania - ondulatoare, uscatoare, placi de intins parul

Accesoriul de ondulare automată creează onduleuri şi bucle lejere. După ce ţi-ai uscat părul în proporţie de 80%, aşează o şuviţă de păr în deschiderea accesoriului de ondulare automată. La atingerea unui buton, şuviţa de păr dispare în camera de ondulare, unde este uscată şi coafată. Astfel obţii o buclă frumoasă, pentru un aspect minunat şi natural.

Peria rotundă de 50 mm adaugă volum şi mişcare. Peria termică de 50 mm este metoda perfectă de a adăuga volum, structură şi strălucire părului. Utilizează pe părul aproape uscat pentru a crea acasă o coafură frumoasă ca la salon.

Previne crearea de sarcini statice pentru păr mătăsos, ordonat şi strălucitor. Ionii negativi elimină încărcarea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului, pentru a intensifica luciul şi strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr neted, strălucitor şi drept.

Înveliş ceramic protector cu infuzie de cheratină. Înveliş ceramic protector cu infuzie de cheratină pentru o mai bună îngrijire a părului.

Duză îngustă pentru un flux de aer concentrat. Concentratorul airstyler-ului funcţionează prin concentrarea fluxului de aer prin deschidere, pe zone specifice, asigurând o experienţă de uscare delicată. Recomandat pentru uscarea prealabilă a părului şi pregătirea acestuia pentru coafat.

Coafare cu o putere de 800 W pentru rezultate frumoase. Acest uscător de păr de 800 W creează un flux de aer optim şi o putere de uscare delicată, pentru un păr frumos în fiecare zi.

Jet de aer rece pentru fixarea coafurii. O setare de aer rece îţi permite să îţi fixezi coafura sau să îţi usuci părul la temperatură relativ scăzută, pentru a minimiza deteriorarea.

Peria rotativă se roteşte automat în ambele direcţii. Airstyler-ul se poate roti în ambele direcţii, facilitând realizarea şi crearea unei game variate de coafuri.

Roteşte cablul pentru a preveni încurcarea. Cablul cu articulaţie utilă permite rotirea cablului pentru a preveni încurcarea acestuia.

Cablu de 1,8 m pentru flexibilitate maximă.

Airstyler-ul este compact şi mai ergonomic. Având un design ergonomic şi un mâner de dimensiune mai mică, airstyler-ul oferă utilizatorului o experienţă mai comodă şi mai simp

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)