produse

Perii rotative (9)

Mai multe coafuri cu îngrijire cu ioni. Usucă-ţi şi coafează-ţi părul în acelaşi timp – noul Philips Air Styler Essential îţi permite să creezi stiluri naturale minunate, conferind în acelaşi timp mai multă strălucire părului cu îngrijirea cu ioni. Cele 4 accesorii sunt potrivite atât pentru păr lung, cât şi pentru păr scurt, astfel încât să te bucuri de coafare uşoară.

PRP: 201,99 Lei
Diferență: 42,00 Lei
159,99 Lei

Volum și strălucire pentru rezultate profesionale, chiar la tine acasă. Peria rotativă Rowenta te ajută să obţii rezultate profesionale, uşor şi fără efort, chiar la tine acasă. Uşor de folosit, aceasta îi conferă părului volum şi strălucire, datorită celor doi generatori de ioni care împiedică electrizarea şi efectul de păr rebel, lăsându-I neted şi mătăsos. Puternică, asigură o uscare eficientă şi rapidă chiar şi în cazul părului lung, iar datorită rotaţiei automate şi a celor două setări de viteză şi temperatură, părul este uscat şi coafat în acelaşi timp, obţinând o coafură perfectă, ca la salon.

PRP: 299,99 Lei
Diferență: 120,00 Lei
179,99 Lei

Coafare versatilă cu volum: Utilizează peria rotativă Dynamic Volume de la Philips pentru a crea diferite stiluri, menţinând în acelaşi timp părul moale şi strălucitor.

PRP: 359,99 Lei
Diferență: 130,00 Lei
229,99 Lei

Perie rotativă Philips HP8668/00 [Gama StyleCare]
Ultimul în stoc magazin
(0)
(0 review-uri)

Bucle lejere, onduleuri şi volum cu ondulare automată: Noul airstyler cu rotaţie automată, premieră la nivel mondial, este livrat împreună cu un accesoriu ondulator unic pentru bucle delicate şi onduleuri, cu o perie rotundă pentru un aspect voluminos şi cu un cap pentru uscare blândă. O experienţă de uscare şi coafare plină de grijă.

PRP: 377,99 Lei
Diferență: 138,00 Lei
239,99 Lei

Coafare versatilă, strălucire desăvârşită: Utilizează peria Dynamic Volume de la Philips pentru a crea diferite stiluri, menţinând în acelaşi timp părul moale şi strălucitor. Peria sa din peri naturali de 50 mm adaugă volum şi mişcare, în timp ce peria retractabilă creează onduleuri definite, fără şuviţe încurcate.

PRP: 349,99 Lei
Diferență: 90,00 Lei
259,99 Lei

Îndreptare și uscare rapidă a părului dintr-o singură mișcare! Uscarea și îndreptarea părului nu au fost niciodata mai simple datorită periei cu aer cald Rowenta Express Air Brush. Aceasta oferă sesiuni de indreptare direct pe părul umed cu o eficiență înaltă de uscare pentru ca tu să arăți impecabil de fiecare dată, toate acestea prin simpla mișcare de periere. Descopera noua perie cu aer cald de la Rowenta pentru sesiuni de stilizare rapid, ușoare și o coafură impecabilă.

269,99 Lei

Rezultate profesionale la tine acasă! Peria rotativă Rowenta te ajută să obţii rezultate profesionale, uşor şi fără efort, chiar la tine acasă. Datorită perilor din păr natural, îi oferă părului tău cea mai bună îngrijire, fără a-l agresa, acesta devenind mai strălucitor şi mai mătăsos. Puternică, asigură o uscare eficientă şi rapidă chiar şi în cazul părului lung, iar datorită rotaţiei automate şi a celor două setări de viteză şi temperatură, părul este uscat şi coafat în acelaşi timp, obţinând o coafură perfectă, ca la salon.

PRP: 349,99 Lei
Diferență: 70,00 Lei
279,99 Lei

Inspirat de specialiștii în Hair Styling, conceput pentru tine. Peria rotativă cu aer cald Rowenta Ultimate Experience este un aparat compact 2 în 1 ce-ți va permite să obții rezultate ca la salon, din confortul locuinței tale. Noua și inovativa perie de la Rowenta îți va oferi rezultate profesionale datorită funcțiilor intuitive, proiectate special pentru o varietate de coafuri și a celor 3 perii pentru fiecare tip de păr.

399,99 Lei