produse

Perie aer cald BRAUN Satin Hair AS 110

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 63580721
EAN: 4210201219767

Descriere

Perie de coafat Satin-Hair 1 model AS110. Descoperă multitudinea coafurilor existente pentru paăul scurt cu peria de coafat Braun Satin-Hair 1. Coafeazaă şi usucă printr-o singură mişcare în timp ce tehnologia unică de la Braun îţi protejează părul. Părul scurt este versatil! Creeaza stiluri autentice cu bucle sofisticate şi volum la rădăcină sau oricum îţi doreşti. Stiluri versatile chiar şi pentru parul scurt!

Bucle. Buclele fine, strălucitoare, naturale sunt favorite indiferent de modă. Creează stilul tău personal cu peria de coafat Braun Satin-Hair 1– dupa cum urmeaza: foloseşte peria rotundă, rulează părul în jurul periei, menţine şi eliberează. Cu cât strângi mai tare părul pe perie, cu atât vei avea bucle mai bine definite.

Onduleuri. Oferă-i părului finisare la vârfuri! Trebuie doar să roteşti partea de jos a părului în jurul periei în sens invers, menţine, eliberează. Pentru onduleuri mai definite, roteşte şuviţele mai puternic.

Volum. Oh, volum glorios! E primul lucru dorit de femei. Cu peria de coafat Braun Satin-Hair 1, volumul dorit este doar la un coafat distanţă. Tot ce trebuie să faci este să foloseşti produsul pentru a ridica părul de la rădăcina şi a-i oferi volum.

Setări individuale. Coafatul individual necesită setări individuale. Cele două setări de temperatură ale periei de coafat Braun ajustează temperatura şi fluxul de aer pentru nevoile personale. Poţi fi sigură că fluxul de aer şi temperatură sunt întotdeauna corecte tipului tău de păr, pentru a nu-l usca în timpul coafatului.

Funcția de extragere previne încâlcirea părului. Păr scurt, bucle superbe. O caracteristică unică de design a ondulatorului de păr Braun Satin Hair 1 o reprezintă funcția de extragere. Aceasta permite coafarea fără încâlcirea sau ruperea părului − fiecare șuviță este eliberată ușor și fără probleme. Pentru coafuri ușoare și versatile, mai ales în cazul părului scurt.

Putere 200 wați. 

Cablu de 2 m.

landing-pages_partener-braun.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.