produse

Ondulator Rowenta CF3460F0 Precious Curls Premium Care, 130 - 200 °C, Cronometru, Cashmere Keratin, culoare:alb

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: ROWENTA România
COD: CF3460F0
EAN: 3121040060155
Date brute
G: 0,63kg
L: 15,50cm
l: 37,50cm
Î:5,00cm

Documente oficiale

Descriere

●ÎNGRIJIRE REVOLUȚIONARĂ ȘI REZULTATE PERFECTE!
●Bucle superbe și grijă deosebită pentru toate tipurile de păr.
●Cu ondulatorul Premium Care Precious Curls te bucuri de bucle superbe şi un păr sănătos
●Cele 3 programe adaptabile tuturor tipurilor de păr asigură temperatura ideală pentru bucle frumoase și sănătoase, cronometrul integrat monitorizează timpul de ondulare pentru a obține rezultate perfecte, prevenind supraîncălzirea, iar învelișul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan, părul tău este întotdeauna superb și perfect ondulat.
●Premium Care Precious Curls: ondulatorul perfect pentru îngrijire revoluționare și bucle superbe!


collage%2847%29.jpg

Caracteristici esențiale:
-PĂR PROTEJAT ȘI REZULTATE PERFECTE. 3 programe de protecție: temperatură și timpul de realizare a buclelor ideale pentru fiecare tip de păr: subțire, normal sau gros pentru bucle superbe și sănătoase! Cu ondulatorul Premium Care Precious Curls te bucuri de bucle superbe și un păr sănătos: cele 3 programe adaptabile tuturor tipurilor de păr asigură temperatura ideală pentru bucle frumoase și sănătoase, cronometrul integrat monitorizează timpul de ondulare pentru a obține rezultate perfecte, prevenind supraîncălzirea, iar invelișul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan, părul tau este întotdeauna superb și perfect ondulat.
-ÎNGRIJIRE REVOLUȚIONARĂ ȘI REZULTATE PERFECTE. Cu Premium Care Precious Curls ai opțiuni de styling nelimitate, pentru bucle perfecte, în stilul tău. Cele 3 programe adaptabile asigură combinația ideală între temperatură și timpul de ondulare, în funcție de tipul de păr, pentru rezultate superbe și un păr sănătos. Bucură-te de o experiență de ondulare unică, cu un nivel maxim de protecție a părului. Alege-ți look-ul preferat, de la bucle lejere și romantice până la bucle strânse și vibrante, cu cele 3 trepte de temperaturș presetate, sau selecteazș manual temperatura dorită dintre cele 8 setări de temperatură (130°C-200°C) cu ajutorul ecranului LCD, pentru control și precizie desăvârșite. Învelișul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan și cronometrul integrat ce controlează timpul de ondulare, asigură rezultate perfecte, evitând riscul de supraîncălzire, pentru un păr sănătos și protejat. Premium Care Precious Curls: ondulatorul perfect pentru îngrijiri revoluționare și bucle superbe!
-REZULTATE PERFECTE FĂRĂ GRIJI. Cronometrul intregrat controlează timpul pentru realizarea buclelor (5s/8s/10s) în funcție de tipul de păr și de rezultatele dorite, evitând riscul supraîncălzirii. Un semnal sonor te anunță când bucla este gata. Pentru bucle lejere, alege un timp scurt de ondulare, iar pentru bucle stranse, selectează un timp mai lung de ondulare.
-SETĂRI ȘI REZULTATE PERSONALIZATE. Ecran LCD pentru setări precise: 8 trepte de temperatură (130°C - 200°C) adaptabile în funcție de tipul de păr (subțire, normal sau gros) pentru a obține rezultatele dorite.
-PĂR NETED ȘI STRĂLUCITOR. Cu învelișul exclusiv Cahmere Keratin cu ulei de argan, părul tău este întotdeauna superb și perfect ondulat.
-BUCLE SUPERBE. Ondulator cu diametru de 25 mm pentru bucle și onduleuri cu aspect natural.
-UTILIZARE ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ. Ondulatorul se oprește automat după 1 ora de neutilizare.
-CONFORT ÎN UTILIZARE. Cablu cu sistem rotativ (360°) pentru o manevrare ușoară și pentru libertate în mișcare. -ÎNCĂLZIRE RAPIDĂ. Ondulatorul este gata de utilizare în doar 45 de secunde.

CF3460F0-00%20%281%29.jpg

Specificații:
•Timp de încălzire: 45 s.
•Temperatură min. - max. (°C): 130-200 °C.
•Trepte temperatură: 8.
•Diametru cilindru (mm): 25.
•Tensiune (V): 110 - 240.
•Lungime cablu (m): 1.8.
•Tip produs: ondulator cu clapetă.
•Destinat pentru: ondulare.
•Utilizare: par uscat.
•Tip utilizare: uz casnic.
•Material înveliș: keratină.
•Dispozitiv de agățare: ✓
•Setări temperatură în funcție de tipul părului, semnal sonor la finalizarea ondularii, diametru- 25mm, cronometru încorporat.
•Conținut pachet: ondulator ROWENTA Premium Care Precious Curls CF3460F0.
•Culoare: alb-roz .

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.