produse

Ondulator automat Philips StyleCare Prestige BHB878/00, 32-34W, Cablu 2m, Încălzire 30s, Tehnologie MoistureProtect, Înveliș ceramic cu cheratină, Bară ondulare lungă, Îngrijire cu ioni pentru păr lucios

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BHB878/00
EAN: 8710103878339
Lansat în: Q4 2018
Date brute
G: 0,86kg
L: 15,00cm
l: 11,00cm
Î:35,00cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

Senzorul MoistureProtect de la Philips. Senzorul MoistureProtect masoara in timp real nivelul de umiditate a parului si adapteaza automat temperatura la nivelul optim, pastrand hidratarea naturala a firului de par. Rezultatele demonstreaza o protectie a hidratarii de pana la 85% dupa doar 5 minute, in cazul uscatorului cu MoistureProtect.

De ce este important sa pastram hidratarea parului? Parul hidratat este mai puternic si mai flexibil. Graficul de mai jos ilustreaza comparatia dintre parul cu mai multa umiditate (100% RH – umiditate relativa) si parul cu o umiditate mai scazuta (55% RH), dovedind ca primul caz rezista mai mult in fata stresului si nu se rupe / deterioreaza la fel de usor. Tehnologia MoistureProtect de la Philips ajuta la pastrarea umiditatii in firul de par prevenind supra-uscarea si deteriorarea cuticulelor.

Sistem de ondulare inteligenta pentru coafare fara efort. Bucle spectaculoase, de durata, la o apasare de buton. Tehnologia de amplificare a ondularii onduleaza fiecare suvita de par ca un stilist profesionist. Rezultate profesionale in confortul propriei locuinte.

Bara de ondulare mai lunga coafeaza de 2 ori mai mult par dintr-o singura miscare. Acest ondulator automat are un design unic cu o bara de ondulare mai lunga. Acum poti coafa de doua ori mai mult par dintr-o miscare si poti fi gata in jumatate din timp.

Ingrijire cu ioni pentru par matasos, drept si stralucitor. Ionii negativi elimina incarcarea statica, trateaza parul si netezesc cuticulele parului, pentru a intensifica luciul si stralucirea acestuia. Rezultatul este un par neted, stralucitor si drept.

Invelis ceramic cu cheratina pentru par neted si protejat. Cheratina este unul dintre ingredientele esentiale ale parului, care il face puternic, sanatos si ii confera un aspect superb. Bara de ondulare ceramica este imbogatita cu cheratina pentru alunecare lina si protectie in timpul coafarii.

Proiectat sa previna prinderea parului. Datorita combinatiei unice dintre designul nostru deschis, bara neteda si senzorul inteligent, poti crea bucle fara efort fara a-ti face griji cu privire la prinderea parului. Senzorul inteligent opreste dispozitivul cand detecteaza ca ai introdus par prea mult sau prea putin. Designul inovator, deschis si vertical iti permite sa scoti parul imediat. Bara neteda si etansa previne frictiunea, avand in acelasi timp grija de parul tau. Coafeaza-ti parul fara nicio grija.

Ghidajele inteligente de ondulare urmeaza forma parului. Ghidajele noastre unice si inteligente de ondulare creeaza bucle spectaculoase, de durata. Acestea se rotesc pentru a urma curgerea parului tau, in timp ce il infasoara usor in jurul barei de ondulare. Fiecare suvita de par este ondulata uniform la o temperatura controlata, oferindu-ti rezultate perfecte de fiecare data. De fapt, este ca si cum ai avea propriul stilist la domiciliu.

27 de optiuni de coafare pentru orice tip de bucle doresti. De la onduleuri usoare la bucle elastice. Garantam ca fiecare alegere va fi spectaculoasa. Alege temperatura, timpul si setarile de ondulare pentru a crea aspectul dorit de fiecare data.

Feedback automat cu alerta sonora cand bucla e gata. Acest ondulator automat iti ofera feedback automat. Cand bucla este gata, se emit semnale sonore continue. Aceasta caracteristica inovatoare te ajuta sa creezi rezultate minunate de durata de fiecare data, protejand si ingrijind in acelasi timp parul.

Prindere verticala pentru utilizare usoara. Ondulatorul automat poate fi tinut intr-o pozitie verticala naturala, oferind prindere relaxata. Aceasta iti permite sa creezi bucle omogene perfecte pe tot capul. Butoanele de operare sunt pozitionate la indemana, asa ca poti ajunge intuitiv la ele. Rezultatul: bucle chiar mai naturale si mai uimitoare.

Design termorezistent pentru ondulare in siguranta. Designul nostru sigur, inovator izoleaza complet caldura de mainile si degetele tale. Forma curbata, feminina a camerei de ondulare confera confort la ondulare, chiar si aproape de radacinile parului.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

P***** M*****

01 Feb 2021

Super!

Achizitie verificata

Sunt foarte mulțumită de acest ondulator. Este potrivit părului meu, care este drept și destul de "încăpățânat". Buclele făcute rezistă 3-4 zile în cazul meu, până la următoarea spălare a părului.
Îmi place foarte mult că folosirea lui a scurtat timpul de aranjare a părului și am eliminat riscul arsurilor accidentale.
Îl recomand!

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.