produse

Ondulator Philips HP8605/00 [Gama CurlControl]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HP8605/00
Date brute
G: 0,47kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20ondulatoare%20uscatoare%20placi%20de%20intins%20parul.jpg

Bară de 25 mm pentru bucle cu aspect natural. Cu diametrul barei de 25 mm poţi obţine un aspect modern buclat prin crearea unor bucle lejere, cu aspect natural, ce par a fi realizate fără efort.

Înveliş ceramic protector. Învelişul ceramic protector asigură distribuţia uniformă a căldurii şi mai puţină deteriorare a părului pentru păr moale şi strălucitor.

Temperatura cea mai ridicată de 200°C pentru rezultate de coafare perfecte. Temperatura cea mai ridicată de 200°C garantează rezultate perfecte chiar şi pentru părul cu fir gros, minimalizând în acelaşi timp deteriorarea părului.

Oprire automată după 60 de minute. Unele aparate de îndreptat părul şi ondulatoare au fost echipate cu o funcţie de oprire automată. Această funcţie a fost concepută pentru a-ţi asigura liniştea. Dacă este lăsat pornit, aparatul se va opri automat după 60 de minute.

Vârf rece pentru utilizare mai uşoară şi mai sigură. Vârful aparatului de coafat este fabricat dintr-un material termoizolant special, pentru a rămâne rece; îl poţi ţine în siguranţă în timpul coafării, pentru uşurinţă optimă în utilizare.

Tensiune universală. Tensiune universală pentru a obţine companionul de călătorie perfect

Cablu de alimentare de 1,8 m.

Reostat şi 8 setări de temperatură. Reostatul cu 8 setări de temperatură (de la 130 la 200°C) îţi permite să alegi temperatura potrivită tipului tău de păr.

LED-URILE te anunţă când poţi utiliza ondulatorul. Ledul încetează să mai clipească când ondulatorul s-a încălzit şi este gata de utilizare.

Stativ de siguranţă pentru utilizare uşoară. Stativul de siguranţă îţi permite să aşezi ondulatorul în siguranţă în timpul utilizării.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.