produse

Ondulator Philips BHB876/00 [Gama StyleCare Prestige]

COD: BHB876/00
Bucureşti: Ultimul în stoc
Estimat livrare
Marți 28 Sept. - Miercuri 29 Sept.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
662,99 Lei -23%
mai ieftin cu 153,00 Lei
509,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

magNET.ro este Partener Philips Romania - ondulatoare, uscatoare, placi de intins parul

Sistem de ondulare automată, pentru o experienţă de coafare desăvârşită. Bucură-te de experienţa supremă în materie de coafare cu sistemul nostru inteligent de ondulare. Sistemul inovator include multe funcţii îmbunătăţite. Buclele fabuloase şi rezistente sunt create prin simpla atingere a unui buton, cu două ghidaje inteligente pentru ondulare, care se rotesc automat. Acestea ondulează fiecare şuviţă de păr ca un stilist profesionist, având grijă în acelaşi timp de părul tău. Tehnologia inteligentă pentru amplificarea buclelor permite ondulatorului automat să creeze rezultate de durată, la o setare de temperatură mai blândă. Bara mai lungă a dispozitivului, prinderea simplă pe verticală şi designul deschis care urmează linia naturală a părului te ajută să obţii o coafură perfectă, fără prea mult efort.

Bară mai lungă, pentru a coafa de 2 ori mai mult păr dintr-o singură mişcare. Cu suprafaţa de ondulare cu 113 % mai mare* a ondulatorului nostru automat, acum poţi coafa de 2 ori mai mult păr dintr-o singură mişcare. Obţii bucle perfecte, simplu şi rapid.

Prindere verticală pentru utilizare uşoară. Ondulatorul automat se ţine într-o poziţie verticală naturală, oferind prindere relaxată şi permiţându-ţi să creezi bucle omogene perfecte pe tot capul. Butoanele de operare sunt poziţionate la îndemână, aşa că poţi ajunge intuitiv la ele. Forma curbată, feminină a camerei de ondulare conferă confort la ondulare chiar şi aproape pe scalp.

Dispozitive protecţie pt ondulare inteligentă, bucle fabuloase, de durată, ca şi cum ar fi realizate de un profesionist. Ondulatorul nostru automat creează bucle fabuloase care durează, de fiecare dată. Mulţumită ghidajelor noastre inovatoare pentru ondulare, părul este înfăşurat perfect în jurul barei, ca atingerea plină de măiestrie a unui stilist profesionist. Deoarece fiecare şuviţă de păr este ondulată uniform la temperatură controlată, rezultatul este perfect de fiecare dată. Partea cea mai interesantă este că această operaţiune extrem de complicată este efectuată automat, prin simpla apăsare a unui buton!

27 de combinaţii de setări, pentru coafuri versatile. Bucură-te de diverse aspecte cu 27 de combinaţii de setări (3 setări de temporizare x 3 setări de temperatură x 3 setări pentru direcţia de ondulare). Diversele setări de ondulare, temperatură şi timp pot fi utilizate în diferite combinaţii pentru a obţine de fiecare dată aspectul dorit.

Design deschis, cu circulare naturală, pentru bucle perfecte, fără probleme. Sistemul nostru inovator deschis, în combinaţie cu cele două ghidaje verticale pentru ondulare te ajută să obţii bucle extraordinare, având în acelaşi timp grijă de părul tău. În camera spaţioasă, ghidajele rotative pentru ondulare înfăşoară delicat şi uniform părul în jurul barei de ondulare, fără stres. Deoarece ghidajele de ondulare sunt concepute pe verticală, urmând forma naturală a părului tău, riscul ca părul să fie prins este redus. Coafează-ţi părul fără griji.

Înveliş ceramic protector cu infuzie de cheratină. Înveliş ceramic protector cu infuzie de cheratină pentru o mai bună îngrijire a părului.

Tehnologie pt amplificarea buclelor: rezultat excelent, la o setare de căldură care asigură protecţie. Tehnologia noastră inteligentă de ondulare a părului permite obţinerea unor bucle extraordinare şi de durată, la o setare de temperatură blândă. Forma, ghidajele inteligente de ondulare şi bara din ceramică cu cheratină asigură utilizarea eficientă a căldurii, astfel încât părul să fie coafat perfect de fiecare dată.

3 setări de căldură şi 3 setări de timp, pentru diferite tipuri de păr. Cele 3 setări de temperatură (170 °C - 190 °C - 210 °C) şi cele 3 setări de timp (12 s - 10 s - 8 s) te ajută să obţii rezultate excelente, de la bucle lejere până la bucle bine definite, pe diferite tipuri de păr. De exemplu, setarea de temperatură ridicată cu durată suplimentară pentru ondulare îţi va modela buclele mai strâns – ideală pentru părul mai des. Setarea de temperatură scăzută cu durată mai scurtă de ondulare este optimă pentru părul care necesită protecţie suplimentară.

3 direcţii de ondulare reglabile. 3 direcţii de ondulare reglabile (stânga, dreapta şi automat) adaugă mai multă creativitate rutinei de ondulare. Bucle pe dreapta, bucle pe stânga - astfel încât să poţi ondula fiecare parte cu simetrie perfectă - sau ondulare automată pentru o combinaţie de bucle pe dreapta şi pe stânga, pentru un aspect complet natural.

Feedback inteligent, cu funcţii de alertă sonoră atunci când este gata şi cu oprire automată. Acest ondulator automat dispune de feedback inteligent. Indicatorul Curl Ready te înştiinţează când bucla este gata emiţând semnale acustice continue. Această funcţie inovatoare te ajută să obţii de fiecare dată rezultate excepţionale, de durată, fără a supraîncălzi părul. Funcţia de oprire automată întrerupe automat alimentarea ondulatorului pentru a-ţi proteja părul în cazul puţin probabil în care părul se prinde în camera de ondulare.

Coafare rezistentă la temperaturi ridicate. Noua cameră îmbunătăţită înseamnă lipsa arsurilor în timpul coafării. Faţă de ondulatoarele tradiţionale, nu îţi vei arde niciodată degetele, deoarece designul inteligent izolează complet căldura de orice alte zone, în afara părului supus coafării.

* - în comparaţie cu Philips HPS940.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)