produse

Aparat de coafat multifuncţional Philips StyleCare BHH822/00

COD: BHH822/00
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 28 Sept. - Miercuri 29 Sept.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
280,99 Lei -40%
mai ieftin cu 111,00 Lei
169,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

Placă de păr de 80 mm pentru rezultate elegante. Plăci de îndreptat părul de 80 mm pentru rezultate de o eleganţă perfectă.

Bară de ondulare de 25 mm pentru bucle lejere până la bucle bine definite. Bară de ondulare de 25 mm pentru bucle lejere până la bucle bine definite, perfecte.

Perie de păr de 32 mm pentru volum impresionant. Nu trebuie decât să-ţi periezi părul pentru a crea rezultate voluptoase.

Ghid de coafare şi 11 accesorii de păr utile pentru peste 15 stiluri. Include un ghid de coafare şi toate accesoriile de care ai nevoie pentru a crea peste 15 stiluri! Kitul de coafare conţine 2 benzi elastice, 4 elastice de păr, o clamă de păr, 4 agrafe de păr, un pieptene şi 2 spirale pentru coafare uşoară. Bucla de păr, acul de prins părul, clama de păr, cleştele pentru prins părul şi pieptenele decorativ îţi vor permite să experimentezi şi să creezi coafuri fabuloase!

Tehnologie OneClick pentru schimbarea rapidă şi uşoară a accesoriilor. Schimbarea accesoriilor nu a fost niciodată mai rapidă sau mai uşoară graţie designului OneClick al aparatului de coafat multifuncţional. Nu trebuie decât să ataşezi accesoriul şi să apeşi pe buton, ţinând vârful rece pentru a elibera.

Setări de temperatură de coafare de 160 °C şi 210 °C. 2 setări de temperatură pentru rezultate perfecte. Alege dintre temperaturile profesionale ridicate pentru îndreptare pentru a obţine rezultate de durată, având în acelaşi timp grijă de părul tău.

Durată scurtă de încălzire, gata de utilizare în 45 de secunde. Acest dispozitiv de coafat are o durată de încălzire scurtă, fiind gata de utilizare în 45 secunde.

Indicator cu LED pentru coafare cu temperatura optimă. Indicatorul „gata de utilizare” îţi arată când aparatul de coafat a atins temperatura potrivită. LED-ul cu lumină albă, delicată trece de la pulsaţie lentă la iluminare constantă pentru a-ţi indica cu uşurinţă când aparatul este gata de utilizare.

Înveliş ceramic protector. Învelişul ceramic protector asigură distribuţia uniformă a căldurii şi mai puţină deteriorare a părului pentru păr moale şi strălucitor.

Oprire automată pentru utilizare în siguranţă. Acest aparat de coafat a fost echipat cu o funcţie de oprire automată. Această funcţie a fost concepută pentru a-ţi asigura liniştea. Dacă este lăsat pornit, aparatul se va opri automat după 60 de minute.

Cablu de alimentare de 1,8 m. Confortabil de utilizat graţie lungimii cablului de alimentare de 1,8 m.

Roteşte cablul pentru a preveni încurcarea. Cablul cu articulaţie utilă permite rotirea cablului pentru a preveni încurcarea acestuia.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)