Kit de îngrijire multifuncţional 10 în 1 Braun MGK7221, aparat de tuns, accesorii, aparat de ras Gillette Fusion 5 ProGlide

COD: 81705276
Bucureşti: Stoc limitat

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Aparat de tuns si ras, reîncărcabil, cu performanță de tăiere fără precedent față de generațiile anterioare de aparte de tuns pentru barbă Braun. Aparat de tuns 10 în 1 pentru barbă, față, păr, corp, tundere a parului din urechii și nas și un aparat de ras Gillette Fusion5 ProGlide gratuit pentru bărbierit curat.

Citeste descrierea completa
409,99 Lei -24%
mai ieftin cu 100,00 Lei
309,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Braun România

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Se adaptează la orice barbă cu Tehnologia AutoSensing. Citește barba de 13 ori pe secundă și reglează puterea motorului de tuns la grosimea sa, oferind o tundere fără efort pentru orice tip de barbă.

Îngrijirea bărbii. Obține o lungime a bărbii de la 0,5 la 21 mm cu doar 4 piepteni și creează linii și contururi precise pe gât și obraji cu ajutorul capului de tuns principal. Elimină firele de păr din zonele mai mici, precum zona din jurul buzelor, cu ajutorul accesoriului de tuns în detaliu. 

Îngrijire corporală. Tunde în siguranță părul din toate zonele corpului, de la axilă până la piept și zona inghinală. Tunderea părului. Taie părul la lungimea dorită - de la 0,5 la 21 mm - cu ajutorul celor 2 piepteni reglabili cu dublă utilizare.

Contur curat. Creați linii și margini precise cu capul de tuns barba. Abordați zone deosebit de mici cu capul trimmerului pentru detaliu. Gillette Fusion 5 ProGlide aparat de ras. Bărbierește fin gâtul, obrajii și fața cu aparatul de ras Gillette Fusion5 ProGlide cu tehnologia Flexball Baterie litiu-ion de lungă durată.

100 de minute de tundere. Reîncărcare completă într-o oră. Încărcare rapidă de 5 minute pentru 1 tundere. 

100% rezistent la apă. Utilizarea în condiții de siguranță în duș sau sub apă curentă pentru o curățare ușoară.

Cutia conţine: aparat de ras Braun All-in-one MGK7221, pieptene de 3 - 10 mm, pieptene de 11 - 21 mm, 2 x piepteni ficși de 1 şi 2 mm pentru aparatul de tuns multifuncțional Braun, aparat de îngrijire corporală, aparat de tuns părul din urechi și din nas, mini cap de ras , apaart de ras pentru detalii, aparat de ras Gillette Fusion5 ProGlide cu tehnologie FlexBall, suport de alimentare, perie de curățare, cablu de alimentare, săculeț moale.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului