produse

Aparat tuns ROWENTA AirForce Ultimate Specialist TN9320F0, Uz Dry, Cu fir, Lame inox lățime 42mm, 17 trepte păr (0.5~18mm), 10 trepte barbă (0.5~10mm), 2 piepteni, C2m, Lamă barbă precizie

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: ROWENTA România
COD: TN9320F0
EAN: 3121040082669
Lansat în: Q3 2021
Date brute
G: 0,87kg
L: 19,00cm
l: 8,00cm
Î:25,00cm

Documente oficiale

Descriere

Tunsori perfecte, fără curățare. Aparatul de tuns performant AirForce Ultimate garantează rezultate excepționale de tăiere, dintr-o singură mișcare. Datorită tehnologiei exclusive de aspirare Rowenta, peste 99% din părul tăiat este aspirat, iar suprafeţele rămân curate. Acest produs 3 în 1 combină perfect sesiunile de tuns fără curățare, capul detașabil pentru retușuri precise și funcția vacuum, utilizabilă independent de mașina de tuns. Obține diferite rezultate de stilizare datorită celor doi piepteni ajustabili ce oferă 17 lungimi de tăiere diferite și a reglajului fin cu precizie de 1 mm, pentru a-ți personaliza look-ul așa cum îți dorești.
Cu AirForce Ultimate nu-ți vei mai face griji cu privire la curățarea suprafețelor după sesiunile de tuns. Datorită sistemului performant cu vacuum, motorului dedicat și turbinei cu design special, peste 99% din păr este aspirat imediat după ce a fost tăiat, pentru sesiuni de tuns fără griji. Lamele deosebit de ascuțite, cu înveliș din titan, sunt robuste, rezistente în timp și garantează o tăiere eficientă, dintr-o singură mişcare. De altfel, alimentarea prin cablu asigură performanțe constante și elimină riscul de a rămâne fără baterie. Obține diferite rezultate de stilizare datorită celor doi piepteni ajustabili ce oferă 17 lungimi de tăiere diferite și a reglajului fin cu precizie de 1 mm pentru a-ți personaliza look-ul așa cum îți dorești. Capul detașabil este perfect pentru retușuri în timp ce funcția vacuum, utilizabilă independent de mașina de tuns, aspira orice fir de păr. Produsul este ușor de curățat datorită recipientului și filtrului demontabil dar și lamelor lavabile.

TN9320F0-001.jpg

Caracteristici esențiale:
-Sistem vaccum de înaltă performanță.
Peste 99% din păr este aspirat imediat după ce a fost tăiat, pentru sesiuni de tuns fără griji, datorită motorului dedicat cu putere de aspirare mare.
-Performanță de tăiere excepțională.
Obține o tăiere a părului uniformă, dintr-o singură mișcare, datorită combinației perfecte între lamele ultra ascuțite și motorul dedicat de înaltă putere.
-Performanță de durată.
Tunsoarea perfectă este ușor de obținut datorită lamelor ce se ascut singure pentru mai multă eficiență și a învelișului protector din titan.
-Aspirare eficientă a părului tăiat.
Datorită sistemului performant cu vacuum, mai mult de 99% din păr este aspirat imediat după ce a fost tăiat, înainte de a cădea. Uită de părul ramas pe umeri, gât sau în chiuvetă!
-Ușor de curățat.
Componentele detașabile (recipientul pentru păr, filtrul și lamele) sunt ușor de curățat sub jet de apă.
-Rezultate personalizate.
Obține diferite rezultate de stilizare datorită celor doi piepteni ajustabili ce oferă 17 lungimi de tăiere diferite, de la 0,5 la 18 mm. *0,5 mm = lungime fără pieptăn.
-Pieptene dedicat pentru barbă.
Acesta este ideal pentru a-ți stiliza barba, oferind o varietate de lungimi de tăiere, de la 3 la 10 mm.
-Aspirare a părului tăiat.
Funcție vacuum, utilizabilă independent de mașina de tuns, pentru a aspira părul tăiat.
-Mini trimmer precis.
Acesta este detașabil și te va ajuta la finisarea perfectă a lookului tău.
-Setări precise.
Reglaj fin cu precizie de 1 mm pentru a-ți personaliza look-ul așa cum îți dorești.

TN9320F0-000.jpg

Specificații:

Zonă corporală: cap,
barbă.
Tip utilizare: uz casnic.
Destinat pentru:
radere,
tundere,
detaliere.
 
Tip alimentare: acumulator.
Material lame: inox.
Înveliș lame: titan.
Număr capete incluse: 3.
Lungime cabu: 2.
Funcții:
aspirare,
cap de tăiere detașabil
 
Conținut pachet:

3 x capete,
1 x aparat de tuns.
 
Culoare: albastru/ negru


 

                                                                              magNET.partener_Re.jpgres_44708c39151be223f875accacf5773d6%282%29.webp


Scurtă istorie: Rowenta este unul dintre cele mai îndrăgite branduri germane tradiționale, de dispozitive pentru îngrijirea părului și de aparate de ras/bărbierit. Calitatea excepțională îi asigură clienți fideli, încă din anul 1909. Rowenta și-a propus, de la bun început, să le facă oamenilor viața mai frumoasă, prin soluții inteligente, cu rezultate perfecte chiar și în cazul unei folosiri îndelungate a produsului. Progresele tehnologice inegalabile și designul practic și sofisticat au fost dintotdeauna atributele comune produselor Rowenta. Placa de îndreptat părul, ondulatorul, uscătorul de păr, epilatorul sau aparatul de ras Rowenta reprezintă doar o parte dintre produsele datorită cărora îngrijirea zilnică a corpului și a părului nostru devine mai ușoară și mai plăcută. Portofoliul brandului reflectă atribute cum ar fi calitatea, durabilitatea, designul sofisticat și accentul pe ecologie. Aceste proprietăți fac ca produsele Rowenta să creeze o impresie deosebit de favorabilă, chiar și pentru cei mai exigenți consumatori.

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.