Aparat pentru îngrijirea bărbii Braun BT5042, cu rotiță de precizie, 2 piepteni și aparat Gillette Fusion5 ProGlide

COD: 81679711
Stoc furnizor

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Creează diferite stiluri de barbă cu ajutorul aparatului reîncărcabil de tuns și de îngrijire a bărbii Braun BT5042. Cele 39 de setări pentru lungime și lamele ascuțite pe toată durata de folosință a produsului oferă o precizie maximă pentru o tundere uniformă.

Citeste descrierea completa
274,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Braun România

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Îngrijirea bărbii. 2 piepteni ajută la întreținerea bărbilor scurte și lungi. Butonul rotativ de precizie taie firele de păr la lungimea dorită în trepte de 0,5 mm.

Bărbierit complet. Bărbierește fin gâtul, obrajii și fața cu aparatul de ras Gillette Fusion5 ProGlide cu tehnologia Flexball.

Conturare. Creează linii și contururi precise pe gât și obraji cu ajutorul capului de tuns principal sau al aparatului de ras Gillette Fussion5 ProGlide.

Lame ascuțite pe toată durata de folosință a produsului. Lame ascuțite pe toată durata de folosință a produsului pentru tunderea uniformă a bărbii și părului.

39 de setări pentru lungime pentru precizie maximă. Butonul rotativ de precizie și cei 2 piepteni oferă 39 de setări pentru lungime, între 0,5 și 20 mm, în trepte de 0,5 mm.

Motor AutoSensing. Motorul AutoSensing Braun asigură o viteză constantă chiar și pentru părul gros și încurcat.

Baterie Litiu-Ion+ pentru o perioadă de funcționare mai lungă cu 150%*. 100 de minute de tundere. Reîncărcare completă în 1 oră. Încărcare rapidă de 5 minute pentru o tundere.

Complet lavabil. Aparatul Braun pentru îngrijirea bărbii este complet lavabil și poate fi curățat cu ușurință sub jet de apă.

Aparat de ras manual Gillette Fusion5 ProGlide gratuit. Aparatul de ras Gillette Fusion5 ProGlide pentru un bărbierit fin pe gât și pe față.

Cutia include:

*Față de modelul anterior BT3040.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului