produse

Aparat pentru îngrijirea bărbii Braun BT5042, cu rotiță de precizie, 2 piepteni și aparat Gillette Fusion5 ProGlide

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81679711
Date brute
G: 1,52kg

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Îngrijirea bărbii. 2 piepteni ajută la întreținerea bărbilor scurte și lungi. Butonul rotativ de precizie taie firele de păr la lungimea dorită în trepte de 0,5 mm.

Bărbierit complet. Bărbierește fin gâtul, obrajii și fața cu aparatul de ras Gillette Fusion5 ProGlide cu tehnologia Flexball.

Conturare. Creează linii și contururi precise pe gât și obraji cu ajutorul capului de tuns principal sau al aparatului de ras Gillette Fussion5 ProGlide.

Lame ascuțite pe toată durata de folosință a produsului. Lame ascuțite pe toată durata de folosință a produsului pentru tunderea uniformă a bărbii și părului.

39 de setări pentru lungime pentru precizie maximă. Butonul rotativ de precizie și cei 2 piepteni oferă 39 de setări pentru lungime, între 0,5 și 20 mm, în trepte de 0,5 mm.

Motor AutoSensing. Motorul AutoSensing Braun asigură o viteză constantă chiar și pentru părul gros și încurcat.

Baterie Litiu-Ion+ pentru o perioadă de funcționare mai lungă cu 150%*. 100 de minute de tundere. Reîncărcare completă în 1 oră. Încărcare rapidă de 5 minute pentru o tundere.

Complet lavabil. Aparatul Braun pentru îngrijirea bărbii este complet lavabil și poate fi curățat cu ușurință sub jet de apă.

Aparat de ras manual Gillette Fusion5 ProGlide gratuit. Aparatul de ras Gillette Fusion5 ProGlide pentru un bărbierit fin pe gât și pe față.

Cutia include:

*Față de modelul anterior BT3040.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.