Aparat de tuns și ras Philips QP6520/20, Gama OneBlade Pro, Față, Wet&Dry, Fără fir, Două tăișuri, Pieptene de precizie, 14 trepte (0.4~10mm), Li-Ion (uz 90min,reînc. 1h), Suport + Rezerve QP220/20

COD: QP6520/20-KIT
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Vineri 4 Dec. - Luni 7 Dec.

Fabricat în*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
599,00 Lei -43%
mai ieftin cu 260,00 Lei
339,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Tehnologie OneBlade unică. Philips OneBlade are o tehnologie nouă şi revoluţionară concepută pentru stilizarea părului facial şi îngrijire corporală. Poate să tundă, să contureze şi să bărbierească orice lungime de păr. Sistemul său dublu de protecţie – un strat de alunecare combinat cu vârfuri rotunjite – asigură un bărbierit mai uşor şi mai confortabil. Tehnologia sa de bărbierire include un dispozitiv de tăiere cu mişcări rapide (200 pe secundă), astfel încât este eficientă chiar şi pe firele mai lungi.

Scurtează-ţi părul. Tunde-te cu pieptenele de precizie ajustabil inclus pentru a obţine o barbă de lungime uniformă. Alege una dintre cele 14 setări predefinite de lungime pentru a obţine orice, de la un aspect uşor nebărbierit la păr scurt sau stilul cu barbă lungă.

Dă-i contur. Obţine un contur precis cu lama cu două tăişuri. Te poţi bărbieri în orice direcţie pentru a beneficia de vizibilitate sporită şi a vedea fiecare fir de păr tăiat. Perfecţionează-ţi stilul în câteva secunde.

Rade-ţi părul. OneBlade nu bărbiereşte la fel de aproape ca o lamă tradiţională, pielea fiind astfel protejată. Mergi contrar direcţiei de creştere a părului şi rade uşor părul de orice lungime.

Urmărirea conturului. OneBlade îţi urmăreşte contururile feţei, permiţându-ţi să tunzi în mod eficient şi confortabil şi să-ţi bărbiereşti toate zonele feţei.

Creează contururi precise şi un profil clar cu lama cu două tăişuri. OneBlade urmăreşte contururile feţei, permiţându-ţi să-ţi bărbiereşti în mod eficient şi confortabil toate zonele feţei. Foloseşte lama cu două tăişuri pentru a-ţi stiliza contururile şi a crea linii clare deplasând lama în orice direcţie.

Pieptenele pentru tundere de precizie are 14 setări de lungime (de la 0,4 la 10 mm). Pieptenele flexibil pentru tundere de precizie oferă setări de lungime variind de la 0,4 mm la 10mm, oferindu-ţi o tundere uniformă, la lungimea pe care ţi-o doreşti.

OneBlade durabil. Lamele sunt concepute pentru a oferi performanţă de durată. Pentru performanţă optimă, lama trebuie înlocuită doar o dată la 4 luni*. Este uşor de înlocuit, fără complicaţii.

Umed şi uscat. OneBlade este rezistent la apă, aşadar este uşor de curăţat: nu trebuie decât să-l clăteşti la robinet. De asemenea, te poţi bărbieri cu sau fără spumă – cum preferi.

Afişajul digital cu LED-uri indică starea bateriei şi blocarea pentru transport. Asigură-te că aparatul tău OneBlade este gata de utilizare verificându-i ecranul digital cu LED. Te informează în timpul utilizării atunci când bateria este descărcată şi indică nivelul de încărcare când este în priză. Activează dispozitivul de blocare pentru transport pentru a lua OneBlade cu tine oriunde ai merge.

Baterie Li-ion de 90 min. Bateria Li-ion reîncărcabilă oferă 90 de minute de performanţă constantă la o încărcare de 1 ore.

* - Fiecare lamă poate fi utilizată până la 4 luni, pentru cea mai bună experienţă de bărbierire. Pe baza a 2 bărbieriri complete pe săptămână. Rezultatele efective pot varia.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Aparat hibrid
Pentru:Bărbați
Recomandat pentru uz:Rezidențial
Aplicabilitate:Wet&Dry (păr umed, spumă)
Funcționare:Fără fir
Construcția lamelelor:Oțel inoxidabil
Trepte posibile:14
Opțiune stocare inclusă:Husă
Gamă:OneBlade Pro
Aplicabilitate
Tunde:Da
Conturează:Da
Rade:Da
Pentru față:Da
Accesoriu barbă:Da
Descriere accesorii
Piepteni:1
Caracteristici piepteni:0.4 - 10mm
Caracteristici speciale
Lavabil:Da (100%)
Lame lavabile:Da
Blocare lungime:Da
Quick Charge:Da
Suport/Stand încărcare:Da
Energie
Acumulator încorporat:Da (Li-Ion)
Durată de funcționare (min):90
Durată de încărcare (min):60
Curent:AC
Voltaj (V):100-240
Consum (W):5.4
Avertismente LED
Baterie scăzută:Portocaliu (intermitent)
În timpul încărcării:Alb (intermitent)
Încărcat complet:LED
Caracteristici fizice
Culoare (principală):Argintiu
Culoare (secundară):Negru

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului